NELNDIN
En tjej som gillar golf, träning och kläder

Shopping!!!!!

Just nu är jag i Norrköping. Jag, min syrra och mamma ska åka till stam och handla. Bl a en vinterjacka till mig. Min gamlajacka börjar bli ganska ful. Köpte den på Bik Bok för något år sedan. En av mina julklappar var en dator! Jag och pappa ska gå och köpa den nästa vecka tror jag. Ska senare försöka att lägga upp lite bilder på några av mina julklappar. Igår såg jag Twilight filmen. Den var superbra. Kram

En dag kvar :)

Jippi, imorgon är det Julafton och då ska jag åka till Norrköping :). Jag och min lillasyster har precis bakat pepparkakor. Fina blev dom :). Fast några blev lite konstiga :P. Snart så ska jag baka chokladpraliner, det är en gammal tradition :D. Sen måste jag packa och städa hos Molly. Mycket att göra  idag. Skulle kanske egentligen hänga med Julia till Sickla, fast jag hinner inte. I natt snöade det så det blir väll ut och skotta sen.


Pepparkakor och pulkaåkning

Idag var jag hos Julia. Vi åkte pulka och bakade pepparkakor. Nu är det bara TVÅ dagar kvar till julafton :)! Jag längtar :)


Snart jullov!

Hej, imorgon är det julavslutning i skolan. Men jag vet inte vilken tid vi  börjar. Kollade på Strandaren men där var det bara ett gammalt hembrev :(. Idag har jag varit på sista innebandyträningen för 2009.
Kram


Lilljul

Idag kommer farmor hit, vi ska fira lilljul.

Inlåst

Igår blev jag och min syrra inlåsta.
Vi skulle gå hem och hämta saker eftersom vi skulle sova hos farmor. Men vi får inte upp låset, står där i säkert 10 min och försöker men det går inte. Då kommer vår granne och hjälper oss. Men osmarta jag låste om oss. Och då fick vi inte upp dörren så vi kunde komma ut. Så vi fick ringa farmor och gå ut genom balkongdörren och ge henne nycklarna så hon kunde låsa upp!

Snöstorm

Hejhej, idag var det snöstorm. Känns typ som man är i fjällen :). Det är 15-20 cm snö här och det blåser jättemycket. Man kanske ska använda skidglasögon. Imorgon ska vi iaf åka till Alby och åka pulka eftersom vi blev klara med projekten idag. Det ska bli najs :).

Städning

Nu har jag städat mit rum, blev rätt nöjd över resultatet:). Idag fick jag tillbaks mit SO prov. Det gick bra.
Imorgon så ska jag kanske va med Julia om inte hon ska träna.

Träning

Nu ska jag dra till innebandyträningen!
Bye

Snö

Yes, äntligen snöar det! Och det är så kallt ute så snön stannar kvar på marken. Det kanske blir en vit jul iaf.
Nu har vi projektvecka i skolan. Jag har Människan.
Bye


Erik eller Calle?

Ikväll avgörs det. Erik elller Calle det är frågan. Men jag hejar iaf på Erik. Hoppas han vinner :)


Klonade Molly

Denna kanin tycker Julia är en kopia av Molly. Hon kallar den Klonade Molly.  Men jag tycker inte att dom är identiska. Bara lika.Denna kanin tycker Julia är en kopia av min kanin Molly. Hon kallar den Klonade Molly. Jag tycker inte att dom är identiska. Bara lika.

Hemma hos Julia

Är just nu hemma hos Julia, vi ska dela it dom sista pandasakerna. Idag fick jag tillbaks omdömet på min skapelse myt ( jag fick NMM). Ikväll ska jag baka lussebullar. Det ska bli gott :)

Nintendo DS

Sitter och väntar på farmor som kommer om 5 minuter. Jag ska hjälpa henne att beställa 2 NIntendon på CDON till mina kusiner. Idag fick jag tillbaks mitt engelskaprov och det gick bra :)

Träning

Har kommit hem från innebandyträningen, ska snart gå på promenad med (kanske) en hund. Han har haft fel på ryggen men får börja gå ut nu. På Torsdag är det SO prov så jag måste plugga lite idag. Ikväll ska jag fira farmor. Hon har fyllt år :).

Ingen rubrik :)

Hej, idag så fick vi sluta skolan tidigare för vi hade inte slöjd. På idrotten så spelade vi handboll, det var läskigt!
Nu e min kompis Madde här, hon ska sova här i natt för hennes mamma har någon fest.
Kram

Sovmorgon

Idag börjar jag fem i halv 10. Jag och Julia måste fortsätta dela ut pandasakerna, men typ ingen är hemma el dler så har dom inte kontanter. Igår hade jag engelska prov och jag blev rätt nöjd.


Någon????

Någon som kan fixa min design???
Skulle bli jätteglad:)

Tjena :)

Hej, idag fick jag tillbaks mitt No prov och jag blev väldigt nöjd. Imorgon så är det engelskaprov så nu måste jag plugga. Ha det bäst <33