NELNDIN
En tjej som gillar golf, träning och kläder

Morsdag

Skulle egentligen spela golf i morse men det spöregna så åkte upp och slog lite bara medans Tilda hade träning och firade sen mamma. Nu pluggar jag till engelska provet imorgon, missade det när jag var i London.
Kram

28 Maj

Idag var jag inne i stan och kollade på Marathon, pappa känner en som var med. Efter att vi hälsat på henne så gick vi, efter 40 minuter i blåst så var man iskall. Då gick vi in i en Mac affär och köpte en stereo som kan kopplar iphonen till. Sen åkte vi upp till golfbanan:)
Grattis Julia som fyller 14 idag<3
Kram

Bilder från London:)

Big Ben
Buss i London
Utsikt från London Eye
Fritt fall jag åkte på Thorpe Park

Soft dag

Fick sluta efter provet idag så blev kort skoldag:). Det är skönt att ha avklarat provet, är nu väldigt trött på allt om vatten. Kompis ska ha fest ikväll så måste fundera på vad jag ska ha på mig. Dagen blir nog lugn, skulle vart med en kompis men hon var tvungen att städa tills ikväll.
Kram

Öppet hus

Just nu sitter jag och pluggar, nu är jag ganska säker men tyvärr kan man ju aldrig plugga för mycket. Det var Öppet hus hela kvällen, inte så roligt. Var tvungen att gå nästan direkt till skolan efter Aquaria för jag och Carro skulle fixa böckerna vi gjort. Men i morgon så får vi komp så slutar efter provet, NICE:).

Bild på Molly i somras:)

Plugg

Håller just nu på att plugga till provet på fredag, jobbigt att kunna svaren på 32 frågor men börjar kunna alla. I morgon ska vi till något museum med skolan och kolla på fiskar och sen är det öppet hus. Var tvungen att vara kvar i skolan 1 timme extra för jag och Carro blev inte klara med bilderboken vi gör på projektet så jag måste också vara där och fixa det innan öppet hus. Kram

Home again

Jag har varit i London torsdag-måndag och hälsade på kusinerna, det var jättekul för jag träffar bara dom en gång per år men kom hem klockan 2 i natt så var väldigt trött när jag gick till skolan. I London åkte jag London eye, var på Madame Tussauds och shoppade såklart! Till Tussauds så fick man köa i typ en timme för att kolla på vaxdockorna men det var kul när man väl kom in:). Köpte två par Converse: 1 par turkos/gröna höga och 1 par korta ljusblå med tunnare sula men även kläder ofc:).

London tomorrow

Ja imorgon blir det London, flyget går halv 8 imorgon kväll, det ska bli kul att träffa kusinerna och shoppa såklart:). Ikväll blir det packa och så måste jag väll plugga lite No.

Spanska

Heej
Skulle egentligen ha spanska men läraren är inte här idag så vi har fått en uppgift. Är kvar i skolan för ska vara med när några kompisar repar, sen kanske det blir en golfrunda men vädret är inte på topp så får se.
Kram


Wii med Julia

Har haft golf idag , det gick helt okej. Efter skolan var jag lite med Julia, vi har typ blivit beroende av hennes brorsas Wii spel, så vi spelade det i över en timme. Imorgon är det fredag, så himla härligt då blir det nog mycket golf:).
Kram

Onsdag

Idag fick vi sluta tidigare för vi hade ingen musik, niice:). Nu kollar jag lite på kläder på internet, men har bestämt att jag inte ska köpa något innan london, måste ju spara. Åker dit nästa vecka, det ska bli sååå kul att träffa kusinerna och se london, shopping oxå såklart!. Nu pluggar jag lite på spanskaglosorna tills imorgon.

Problem

Jag har haft problem med bloggen, den har itne publicerat inläggen jag skrivit men nu är det löst så lägger upp dom nu istället. Det är dörför tid och datum inte stämmer. På svenskan idag såg vi klart Tusen gånger starkare, filmen var jättebra men inte med lika bra slut. Nu blir det snart golfträning.
Kram

Om en timme har...

Om en timme har  jag matteprov, men känner mig väldigt säker. Pluggade lite igår och repetera för det var ju några veckor sen vu hållde på med algebra. Efter skolan blir det nog golfbanan, stå och slå i några timmar:). Ska äta fruost nu. Bye

Godnatt

ja nu ska jag börja göra i ordning mig och sen sova, vet iatt klockan inte är så mycket men gick upp halv sju i morse så är väldigt trött, har ju matteprov imorgon. Idag har det blivit 18 hål på banan och träning på rangen.
Godnatt

Golfrunda

Ja idag blev det en golfrunda på eftermiddagen, det gick inte så jättebra men kom på vad jag gjorde för fel efteråt på rangen. i förmiddags så var det städdag på gatan, men jag och Julia kom undan väldigt bra. Imorgon bitti blir det att gå upp halv fem och spela på banan, idag var det några pensionärer som var lika långsamma som sniglar, om man spelar på morgonen så slipper man dom. Nu blir det att duscha och sen kolla på tv.
Kram

Friday today!

Äntligen är det fredag, det ska bli nice med helg. Jag slutar om 90 minuter då blir det hem och plugga matte, inte så kul men måste ju plugga till provet på måndag. Sitter just nu i datasalen och har precis skrivit klart mitt resereportage om Cypern, nu håller jag på att plugga in spanskan.
Adiós

Skobilder

Idag har det blivit golftäning:) det gick ganska hyfsat. Nu håller jag på att plugga spanska glosorna som egentligen var tills idag men eftersom jag var varit borta så fick jag göra dom imorgon istället. Imorgon är det fredag, så nice med helg sen. Min helg kommer se ut så här: golf, plugga, golf. Ska göra matteprov på måndag så måste ju plugga och så blir det så klart mycket golf:). Hoppas bara det är fint väder... Här kom´mer iaf bilder på skorna jag köpte igår. Kram



Bilderna jag tog blev inte så bra men  i ser ju iaf hur dom ser ut. är jättekär i dom blommiga, tänk jeansshorts och bruna ben:)!

Resereportage

Nu sitter jag i skolan och skriver på mitt resereportage om Cypern, har blivit lite dålig uppdatering den här veckan men ikväll kommer bilder på skorna jag köpte igår:). Kram