NELNDIN
En tjej som gillar golf, träning och kläder

Bowling

Har blivit dålig updatering men nu nör det är sommarlov vill jag inte sitta framför datorn men ska försöka blogga lite oftare:). Idag spelade jag golf i 25 graders värme, har nog aldrig arit så varm och trött i huvudet. Åkte sen till Sickla och bowla med Tilda, mamma och mammaskompis som tävlar. Jag kom tvåa så är glad att jag slog mamma och Tilda:). God natt<3

Dagläger

Kom hem från Åda för ett tag sen, var på dagläger så vi åkte dit och spelade golf. Det gick ganska bra, hade 34 poäng(måste ha 37 för att sänka sig) men är nöjd. Hade vekligen tur att det började regna när jag kom hem istället för när vi spela:). Nu ska jag bara slappa, det känns lite att ha gått i flera timmar i sträck:)
Bye

Saturday

Idag är det lördag såklart:), men spelar ingen roll nu när det är sommarlov. Då är man ju ledig alla dar:). Var i Borgholm idag, och när vi skulle köpa godis i en affär så hade dom precis stängt, lite otur. Men åkte till en karamellfabrik, så köpte lite tills ikväll och resan hem imorgon. Undrar bara om Julia kan spara tills imorn? Hm, det får jag se imorgon:).

Julia:) jättekul. Vi kom...

Nu är Julia här:) jättekul. Vi kom precis hem från en cykeltur där jag visade henne en liten del av Sandvik, eller ja typ hela. Var även in en sväng i Löttorp, och köpte en special förlägningssladd, vi ville absolut ha en svart så dom var tvungen att sätta ihop en specialare. Hon och Tilda badade i poolen men det blåste så mycket så jag fega. Imorgon så blir det Borgholm och kanske bad om det är varmt:) ska även upp kl 6 och spela golf så hoppas Julia sover länge:).

Andra dagen

Idag är det andra dagen på sommarlovet, har fortfarande lite svårt att fatta att det inte är skola på 10 veckor. Dagen har varit ganska lugn här på öland. Gick upp kl 6 och spelade 18 hål, det gick bra sänkte mitt hcp:) men nu är jag ganska trött. Väntar på att hämta Julia som kommer med bussen om en timme, ska  bli en jättekul helg:).

Söndag

Tre dagar kvar till sommarlovet:) längtar!!! Åker till öland direkt på onsdag efter avslutningen. Idag har varit en slappar dag, mammas kompisar kom så mötte dom i Wii, Tilda vann ofc:). Skönt att börja halv 10 imorgon och inga lektioner:) typ bara städning...
Kram

Sol och röda ben(!)

Har varit så osmart, var ute hela dagen igår utan solkräm så nu är jag knallröd om benen, axlarna och ryggen. Inte skönt för det gör ont så kunde inte sova så bra. Ska nu iväg och äta en förtjänad lunch efter mycket städning.
Kram

Hunddagis dag 3

Idag har det varit en sliten men rolig dag, den här veckan är det prao så jag, Julia och Madde har ett hunddagis med Pixi, Myrra, Callie, Märta och Telma. Idag så gick vi och bada med hundarna och Telma badade oxå fast hon inte brukar gilla det. Hon är rädd för andra hundar för hon blev biten i örat en gång av en stor hund så hon blir rädd i närhet av andra hundar. Men vi har övat med henne och nu är hennes rädsla nästan borta. Imorgon fyller Madde år så då ska vi bada och ha picknick, men jag ska inte bada, är en badkruka:)haha.


Fotograf: Julia