NELNDIN
En tjej som gillar golf, träning och kläder

Ont i huvudet :(

Skulle egentligen träna, men har ont i huvudet :(. Så jag fick skippa det:(

Träning

Nu ska jag gå och träna:)
Bye

Ny dator

Nu har jag fått min nya dator, så jag kmr blogga mer. Jag ska strax gå till Julia, vi brukar gå sällskap till skolan. Ikväll så ska jag träna med min syrras innebandylag, det är bra eftersom att golfen krockar med innebandyn på tisdagar. Sen måste jag plugga, imorgon så har vi matteprov. Fast jag tror att jag kan allt, men man kan ju alltid bli bättre :). Men nästa vecka så har vi Nó prov och då måste jag nog plugga som en "galning", det är lite mer man ska kunna :).
Kram

Golf

Idag så har jag golfträning i Västberga. Det är ganska långt dit, men det finns inte så många ställen där man kan spela golf på vintern. Idag ramlade min farmor och gjorde illa armen, så nu skjutsar pappa henne till sjukhuset. Hoppas hon inte har brutit den.
Kram

Ny mini-pc



Den här datorn har jag köpt igår. Så den kommer typ på posten om någon vecka. Då kommer jag hinna blogga mera. Kram

Grattis



Idag fyller Cassie 13, så grattis Cassie! :)

Match

Idag så har jag spelat seriematch. Det blev 2-2, men jag är nöjd ändå. Nu har vi precis kastat ut granen och jag ska se på Sabrina med min syrra. Samt ta hand om Molly.
Kram

Innebandy cup


Tjena, förra veckan hade vi Innebandy cup. Vi kom tvåa och fick en medalj ocn en pokal. Här är bilden på medaljen. Fast jag har ingen på pokalen. Imorgon börjar min golf. Den har jag saknat :). Fast det jobbiga är att den krockar med innebandyn. Jag har även varit sjuk i helgen. Så idag var min första skoldag efter jullovet.
Kram