NELNDIN
En tjej som gillar golf, träning och kläder

I bilen på väg mot fjällen:)

Nu sitter jag i bilen på väg till Sälen. Det ska bli kul att åka skidor:). I skolan så kollade jag på en teater kompisarna hade gjort, jättebra:). Började med en engelsk artikel om katastrofen i Japan så den måste bli klar på måndag, får väll fortsätta imorgon. Jag lärde mig faktiskt mycket mer engelska dom här dagarna, även om det inte var så kul alltid. Får typ inte in mer engelska i huvudet. Kram

God morgon:)

Det blir skolan om en timme, sen åker jag till fjällen:).

Dom finaste vännerna <333

Jag har nog dom två finaste vännerna man kan ha. Julia du är alltid så peppande, du gör så att jag klarar av saker jag aldrig gjort förut. Och du måste hålla med om att din humor är oxå ganska konstig:). Men du är helt enkelt bäst.
Madde du är alltid så snäll, även om vi ibland blir lite osams över ingenting så älskar jag dig ändå. Du finns alltid där.
En stor kram till er. Älskar er <333

Till Anna

Om du undrar varför dina inlägg inte blev publicerade direkt så var det för att det är något fel på blogg.se som gör att inläggen publiceras senare. Som tur är så har det inte hänt mig. Men så du vet, det är inget fel på din blogg:).
Kram

Bakning

Idag efter skolan var jag med Anna och Julia, vi bakade kärleksmums. Jättegoda blev dom:). I skolan efter lunch var jag publik i teatergruppen, blev lite trött på att ha engelska hela tiden och Therese var ledig så visste inte riktigt vad jag skulle göra. Har sen pakat till Sälen, åker imorgon:). Ska bli kul att komma till fjällen.
Kramiz
Dom goda kärleksmumsen

Fina dikter

Ni måste bara besöka min kompis blogg http://endiktaresliv.blogg.se/ hon skriver så grymt fina dikter att jag blir nästan lite tårögd och inte mår så bra, så otroligt fina är dom<3.

Mobilblogg

Nu har jag rast efter att ha haft engelska i 1 timme. Bara 4 timmar kvar. Fick tillbaks mitt spanska prov igår, är nöjd typ inga fel:). Efter skolan ska jag och Julia fixa våran blogg lite mer. Besök gärna den rubrikerna.blogg.se. Sorry att det inte funka som länk:(.

Engelska fem timmar

Den här veckan är det projekt i skolan, jag valde att jag ska ha engelska hela tiden. Totalt blir det typ 5 timmar fyra dagar i rad. Men det blir bra, lär mig förhoppningsvis mycket. Hade golfträning för någon timme sedan. Vi körde i simulatorn och jag vann:). Nu kollar jag lite på Sverige-Moldavien.
Kram

Klar!

Nu äntligen funka designen:). Ska fixa dom sista detaljerna ikväll. Är med Julia nu, så hon blir trött på mig om jag fortsätter. Men nu är ju iaf headern klar! Kommentera gärna vad ni tycker.

Allt raderat

Jobbar med designen, råkade radera allt när det var klart. Så ni får ursäkta att designen just nu är en katastrof.


Ny design

Ja nu var den klar, vad tycks?

Fixar designen

Nu ska jag fixa designen, har varit ute och tagit lite bilder. Det blir lite vårtema:). Är så trött på snön.

Hipp hipp hurra!

Idag fyller bloggen 2 år :). Lovade ju att fixa en ny design, den blir klar nästa vecka:). Tänkte visa det första inlägget jag skrev på bloggen, den 27 mars 2009.

Hej
Idag har vi haft kängurumatte(elr hur det stavas).
Det var svårt för man var tvungen att tänka elr chansa(jag tänkte).
Ikväll ska jag se finalen av Lets Dance.
Men innan det ska jag äta hamburgare. Det ska bli gott=)
Kramizar
Nelndin



Ja det här var mitt första inlägg på bloggen, det känns som hur länge som helst. Har ett nytt löfte, att jag ska blogga lika ofta som jag gjorde förrut. Har behövt en liten paus, men nu ska jag börja uppdatera igen:).


Norrköping

Nu har jag kommit hem från Norrköping, var och hälsa på mormor o morfar och kusinen:). Det var jätte kul och all snö hade försvunnit där så när jag kom hem och såg att det fortfarande är snö kvar blev jag inte lika glad, jag vill ha sommar:)! Här kommer bilderna på vad jag shoppa i veckan:


Bilderna jag tog blev inte så bra, men shoppade iaf mycket sommarkläder

Sommarshopping

Ska strax iväg till Farsta och shoppa sommarkläder, bra att vara ute i god tid innan allt tar slut. Bilder kommer ikväll. Blev klar med Nopowerpointen, blev ganska nöjd:). SKönt att ha det avklarat, men Soarbetet är kvar. Men det gick mycket bättre idag:).

Match

I eftermidag blir det match, den sista seriematchen. Så nu är jag grymt taggad:). Problemet är bara att jag har hur mycket träningsverk som helst, men det blir nog bra när man tränar. Nu ska jag bara ta det lugn och ladda...

Torsdag

Ja, jag vet att rubriken blev lite tråkig.

Känner mig lite stressad med soarbetet, Madde J åker till fjällen på lördag så jag måste jobba själv med Benjamin och Albin. Tror att det kommer gå sådär. Nu är det snart golf och sen innebandy :).

Ny blogg?

Har funderat lite på om jag ska ha en ny blogg, känner mig lite trött på den här och tror att en ny blogg kommer få mig att blogga mer. Måste så fall fixa en design så det kommer ta några dagar. Tänkte isåfall vara bättre på att lägga upp bilder mm. Eller så ska jag ha kvar den här bloggen men göra om den med ny design och mer bilder. Jag får se. Men tror det kanske blir det sista alternativet för jag har ju snart haft bloggen 1 år. Bloggen fyller 2 år nästa vecka så får ha fixat den tills dess:).

Tisdag

Kommer inte på någon bättre rubrik.

Idag på No:n så fick vi veta vilka grupper vi skulle va med på fördjupningsarbetet. Jag är med Madde, Gustav och Sara, vi ska göra en powerpoint om solen. Lektionen gick faktiskt över förväntat och vi hánn lämna in tankekartan och hitta bra fakta. Fick sen veta på musiken att vi ska ha prov om tre veckor på instrument i en symfoniorkester, typ 25 st(!). Fattar inte hur jag ska kunna alla men får väll plugga med Julia så det går bra. Ikväll blir det träning för första gången på länge eftersom jag varit sjuk.


Prov

Ja... nu är det måndag igen:(. Jobbigt att det e en hel vecka i skolan. Fick tillbaks matteprovet, jag blev ganska nöjd. Alla rätt på A-delen och några fel på B-delen. Lite synd att innebandyn har nya träningstider för nu krockar det med golfen på tisdagar. Men får väll köra varannan. Hade muntligt engelskaprov idag och jag blev jättenöjd, det var skönt att man fick ha med sig en Mindmapp:).

Fredag:)

Äntligen är den här veckan avklarad och det e fredag:). Ska åka till mormor och morfar imorgon så helgen kommer bli kul. Fick sluta lite tidigare udag för vår lärare skulle till fjällen. Vet att det varit lite dålig uppdatering på bloggen  men det ska det bli ändring på:).
Kram

Första skoldagen avklarad

Ja nu är första dagen efter sportlovet avklarad, jag vill ha ett till lov nu. Men får vänta till påsklovet. Fick veta att vi ska ha muntligt prov i engelska på måndag. Så jag måste plugga mycket, kan inte så mycket än. Det blir ingen träning dom närmaste dagarna, måste vila :(.

Ambulans

Förra veckan åkte jag ambulans 2 gånger. Det var lite läskigt..

Ingen skidåkning

Jag blev sjuk så vi kunde inte åka till Björkliden:( tråkigt men vi ska åka till Åre om några veckor:). Och sen öland på torsdag för nu är jag frisk.