NELNDIN
En tjej som gillar golf, träning och kläder

Stukat finger :(

Det är väll typ bara jag som kan ramla på en innebandyboll och stuka fingret?
Ja iallafall  jag har stukat mitt finger så jag fick ha bedövningssalva hela dagen. Det känns som det gör ondare nu, men det e bara att bita ihop :(. Fattar inte hur jag kunde snubbla på en innebandyboll...

Sovmorgon :)

Imorgon har jag sovmorgon :) jag börjar halv elva. Värsta lyxen!
Mina kusiner har varit här, dom e 4 och 7 år. Så det har inte varit en lugn stund :). Min kompis hade sovaöver fest och det var mega kul. Jag somnade typ kvart över 3 ( det gjorde dom andra också) och vaknade klockan kvart i åtta. Snart ska jag vara med i en golftävling med min kompis, vi e på lag och ska tävla mot barn och vuxna. Det ska bli roligt, men man e ju lite nervös :)
Bye

Någon?

Hej någon som kan fixa min design så att den blir snygg?

Om jag kunde drömma

Boken Om jag kunde drömma e såå bra! Jag blir helt fast i den kan läsa den i flera timmar i sträck. Har just börjat med tvåan. Ska läsa den snart :)

Vad som hänt

Jag har inte hunnit skriva på länge så nu blir det lite av varje!

Kan ju börja med att i Måndags paddlade jag kanot. Det var mega läskigt för man gungade jättemycket. Jag tappade (självklart) paddeln så den började flytta i väg men hann ta den.

I Tisdags fyllde jag år och fick 2 addidas jackor, smycken, en golfvagn mm.

Igår så bakade vi i skolan och jag skulle göra choklad rulltårta, men den var typ inte klar när vi tog ut den så den var helt smetig i mitten ( undra vad föräldrarna sa som fick smaka den!).

Idag började vi med vanliga lektioner efter att ha haft någon kick off vecka. Det var skönt med sovmorgon ( jag började halv 10). I helgen kmr mina kusiner och hälsar på.

Bye

Skola!

Om ca 80 minuter börjar skolan efter 10 veckors sommarlov. Nu börjar jag i 6B1. Har precis skrivit på avtalet och ska snart städa min skolväska. Bye

2 dagar kvar

Nu e det bara 2 dagar kvar på sommarlovet, men det ska bli  rätt kul att börja i skolan. Ikväll börjar innebandyn, det ska bli kul. Bye


En vecka kvar

Idag är det en vecka kvar tills skolan börjar, lite synd att sommarlovet är slut fast ändå lite roligt att börja skolan eftersom det är så mycket nytt. Och snart fyller jag år! Jag ska snart gå till min kompis.
Bye