NELNDIN
En tjej som gillar golf, träning och kläder

Nu ska jag åka och fixa present:)

Bye

Frisk:)

Hejhej har inte orkat skriva på länge. Jag har varit sjuk i över en vecka, vet ej om jag hade den där grisinfluensan men har nu vaccinerat mig iaf. Imorgon ska jag på bröllop det ska bli jätte roligt. Idag i skolasn så skulle vi ha slöjd men syslöjdsläraren var sjuk så då fick vi gå en promenad istället. Det har inte hänt så mycket, fast vi hade ett läxförhör eller ett litet pro kan man ju också kalla det för. Det handlade om vulkaner mm. Jag har ju varit sjuk så fick reda på det dagen innnan, men tror jag grejade det.
Kram :)

NO prov på Fredag

Jag är forftfarande sjuk :(  fast Madde och Julia e typ friska. På Fredag e det NO prov, så jag måste plugga sen. Jag får hoppas att jag e frisk tills på Fredag, för febern e jätte seg. Men jag har iaf inte så ont i halsen längre. Igår såg jag på Fotbollsgalan, blev inte förvånad att Zlatan fick guldbollen. Kram

Jippi

Min blogg hade besöksrekord igår :)


Halloj

Såg Idol igår och  tyckte det var bra att Rabih åkte ut eftersom att jag inte hejar på honom. Jag hejar på Tove & Erik. Idag har vårt innebandylag match, men det är så många som är sjuka så det är typ bara 8 som kan spela.
Kram :)

Strepsils Jordgubb

Dom här är jättegoda :)

Feber:(

Vaknade imorse och hade 39,7 i feber men tog en alvedon så nu har jag nog lite mindre. Jag har ont i halsen så jag äter Strepsils Jordgubb (det e halstabletter) fick även två tidningar, annanas split och godis. Min syrra bor hos farmor så hon inte blir smittad så det e lite konstigt utan henne. Pappa ringde typ sjukvårdsupplysningen och dom trodde att jag har svininfluensan. Bye

Spotify

Jippi jag har fått Spotify. I Måndags satte jag upp mig på en gratis lista, men det är superlåååång kö. Men idag så fick pappa en inbjudan av sin kompis så då fixade vi så att jag kunde lyssna med. Imorgon så skulle vi ha NO prov men läste på Ebbas blogg att det var inställt eftersom att så många e sjuka. Skönt det för jag orkar inte plugga. Jag kanske har svininfluensan.
Kram :)

Sjuk

Hallojsan
Jag har 38 graders feber och hosta, det är inte kul. Men jättemånga i sexan är sjuka.
Så nu är jag inne på Spotify. Förut så gick strömmen i typ 40 minuter.