NELNDIN
En tjej som gillar golf, träning och kläder

Plugg, plugg och plugg

Håller nu på att plugga kemi, har prov på fredag. Har ingen lust alls men vill ju ha bra betyg. Annars idag har det varit soft, jag är amigos i klassen så vi hade lite sammarbetsövningar mm. lite roligt att träffa alla amigos i skolan. Sen hade jag engelska innan vi slutade kvart i tolv. Riktigt soft alltså:)


Ska nu sammanfatta allt som har hänt under det senaste halvåret

Jaha vad ska jag börja? Jo har under detta år satsat otroligt mycket på golfen och spelat i princip varje dag, jag har hittat motivationen och att golfa är ju det roligaste som finns. Hade under detta år som mål att sänka mitt hcp från 24,3 till 12,9 och det klarade jag, 12,4 är mitt nuvarande handicap. Ska nu i veckan söka in till golfgymnasium så håller tummarna!

Har även börjat nian med lite blandade känslor, minns när man var mindre och längtade tills man gick ut skolan. Men jag är lite rädd inför framtiden, att lämna det trygga bakom sig men spännande och roligt ska det ändå bli. Så ska passa på att njuta av detta år med kompisarna mellan alla prov och läxor.

Så ska jag flytta också, in till stan varannan vecka. Det ska bli riktigt roligt även om det kommer bli lite omställning att inte ha 100 meter till skolan längre, måste alltså bli bättre på att passa tider. Funkar inte att springa i sista minuten lägre...


Ska börja blogga igen!

Japp nu är det dags, har hittat motivationen till att blogga igen så ska ändra designen i helgen och uppdatera som bara den!