NELNDIN
En tjej som gillar golf, träning och kläder

Påsklov=Jippi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaaaaaa, nu e det äntligen påsklov. Jag e ledig idag för det e studiedag i skolan, så man kan säga att det börjar idag(tycker iaf jag).  förmidddags hjälpte jag mamma med att städa ut klädkammaren och då hittade jag boken vi gjorde i fyran om vårt landskap man fick. Jag hade Värmland, hade helt glöm bort att jag hade gjort en sådan bok. Imorgon så ska jag åka till Norrköping, min moster fyller 40. Lite kul att hon fyller år 1 april. Och på söndag åker jag till Åre med pappa o Tilda. Jippie

Talang 2010

Igår var jag på inspelningen av Talang 2010. Det stod att det skulle va finalen men dev var sista auditon(stavning?) istället. Det va roligt, óm någon progamledare klantade sig fick dom göra om. Så man fick applådera väldigt mycket. Vi gick hem efter nio, då hade vi suttit där i hela fem timmar. Det var 30 st som skulle uppträda och efter 15 st var det en  paus. Jag kanske såg 18 st. Men det var grymt kul men jag fick värsta hostattacken:P Kram

Chokladbollar

Var just inne på min kompis blogg och hittade bilderna på när vi bakade chokladbollar i Fredags. Dom blev jääättegoda. Här e bilderna:):

Mina kladdiga händer :)



Veckans kläder


Utvecklingssamtal

Om ca en timme har jag utvecklingssamtal, hade inget i höstas. På projektet går det ganska bra, men det e fortfarande saker som måste göras. Kl 1 imorgon kommer 3:orna och ska kolla på teatern. Men jag kommer inte va med på Öppet hus, ska och se talang.
Kram

Medusa

Nu har projektet börjat, jag e med i teatergruppen och fixar tex rekvisita. Kommer inte va med påÖppet hus, så jag kan inte få någon roll. Men jag skulle ändå inte vilja ha en roll även om ja kunde. Jag vaccinera mig idag, det gjorde lite ont för jag spände mig. Har golf idag och imorgon så ska jag och Julia hem till henne och baka. Hade matteprov idag, det gick bra(tror jag) även fast jag inte plugga. Jag har klippt håret medellångt, det e mycket kortare. Men kände att det var jobbigt med så långt, o det e ju bra att förnya sig lite.
Kram


Frisören

Heej, idag så har jag äntligen skrivit klart min novell om antiken. Ikväll så ska jag till frisören och klippa och slinga håret. Ska passa på att plugga lite där, vi har ju matteprov imorgon. Imorgon så börjar projektet, jag e med i teater gruppen. Men jag kommer inte va med på Öppet hus, ska och se Talang 2010. E glad att jag fick för Sandra.
Kram

New Moon

Idag e det egentligen innebandyträning men jag kommer inte att gå, jag har hostat hela natte. Blev typ kall när jg var ute i helgen. Igår så  började jag se New Moon, men han inte se klart den. Så jag ska se resten ikväll. Den e grym :) Ímorgon blir det frisören, ska klippa och slinga mig.
Kram

God morgon!

God morgon! Jag har precis tvättat håret ovh ska snart äta frukost. Kände att jag inte hade ett dugg bråttom när skolan börjar om två och en halv timme. Så jag passa på att blogga lite. På lördag fyller bloggen ett år:)
Kram

Bio

Idag var jag och farmor i Sickla och såg Farsan på bio. Den va superbra:) Imorgon e det tråkiga skolan igen, men ett plus e att vi iaf har sovmorgon(vi börjar halv elva). Det e värst lyxen.
Kram

Vårkänslor

Idag känns det verkligen som vår! Det e superskönt ute, så man kan nästan börja använda vårjackorna. Igår åkte ju Willy ut, det e ju bra att han inte gick till final.
Kram


Fredag:)

Gick till skolan och träffade den nya tjejen. På Nolektionen så använde vi gasolen. Jag gillar inte eld, e rädd för den. Så det var jobbigt. Men på Tisdag så ska Annely ge mig en specialkurs på hur man använder den:). Träffade hennes hund Telma, hon var grymt söt:) Sen fick jag också mina omdömen, dom var bra :). Nu så ska jag fixa designen till min och min kompis blogg http://nellia.blogg.se.
Kram


Matte

Ska snart börja räkna matte, boooring:( Måste ju hinna ifatt planeringen. Sen ska jag inte göra något särskillt. Kommer till skolan imorgon.
Kram

En ny design igen

Ingen han nog se den förra, men den här e mycket snyggare. Kommer inte till skolan iallafall imorgon som jag trodde, har fortfarande lite feber :).
Kram

Ny design

Kram


Sjuk

Idag så har jag varit hemma för att jag hade feber igår. Men nu e jag bättre och kommer gå imorgon. Då händer många saker. 1. Det ska börja en ny tjej i grupp 1 som heter Sandra, hon börjar imorgon. 2. i ska vaccinera oss, men vet inte om jag får det eftersom jag varit sjuk. Annars får jag väll ta sprutan nästa vecka. Nu så ska plugga in spanska glosorna.
Kram :)

Idag fick jag tillbaka mitt Soprov, det gick bra :)!

Ni ser rubriken

Innebandymatch och Melodifestivalen

Jag tycker att helt fel låt vann igår. Tyckte hon var helt kass. Hon har ingen chans mot dom andra länderna. Idag så spelade jag innebandymatch mot TULLINGE. Vi förlorade och jag sträckte typ höften, så nu kan jag inte nästan inte gå. Det gör ont hela tiden. Nu e jag hemma hos Sophie och har jättekul.
Kram

Bilder från min kompis resa till Frankrike

CooltTog dom från hennes blogg.
Tyckte dom var snygga :)

Mattelektion

Om en kvart slutar vi, skönt :). Idag så ska jag spela golf och plugga det sista inför Soprovet. På NOn så hade vi en vikarie och han gav mig en fråga varför fåglarna "Burrar upp sig" på vintern. Jag fatta inte frågan så det blev lite pinsamt Men strunt samma! På engelskan så hade vi ett "prov" där vi skulle lyssna och kryssa i rätt svar. Det gick väll helt ok.
Bye :)

Hemma igen

Igår kom jag hem från Björkliden, tråkigt att börja skolan igen. På Fredag så har vi So prov, jag trodde vi hade det på torsdag. Men nu blir det ju inte lika stressigt. Nu måste jag plugga, boooring:(!