NELNDIN
En tjej som gillar golf, träning och kläder

Yasuragi hejdå

Nu sitter jag i bilen på väg hem. Det var roligt att bada i varma källor och allt annat man kunde göra. Jag smakade sushi för första gången, det är inte min favorit. Nu kommer lite bilder..

Min kanin Molly


Skriver i mobilen

Hejsan just nu är jag på väg till Yasuragi. Det är ett japansk ställe där dom har massor av aktiviteter. Bl a så kan man bada i varma källor. Jag bloggar från mobilen. Man fick surfa och skicka sms gratis när man byte abonnemang till Halebop. Jag skriver mer lite senare och kanske lägger upp lite bilder. Kram

Harry Potter!


Idag skajag se Harry Potter och halvblodsprinsen i Sickla. Det ska bli roligt. Jag har nästan läst klart Harry Potter och Fenixorden som är 1001 sidor. Det tog lite tid. Jag har varit och spelat golf och det var typ 25 grader där. Jag svettader urmycket. På morgonen så joggade jag med min lillasyster.

Heeeeeej


Om en kvart ska jag hem till Madde. Vi ska spela Sims 3 för hon fick det när hon fyllde år. Jag har varit på min kusins landställe förra veckan. Igår var Madde här. Vi såg på film och åt popcorn. Det var roligt.

Spöregn

Just nu är jag hos min morfar och mormor. Här är det spöregn. Igår var jag, mamma, lillsyrran och mormor på ett äventyrsbad. Det var roligt :). Men det var en som åkte på mig i vattenrutchbanan (eller hur det stavas). Sen skrapade jag upp min fot så det började blöda ganska mycket. Men det var ändå kul. Idag ska jag åka till min 3 åriga kusins land. Det ska bli roligt. Kram kram :)