NELNDIN
En tjej som gillar golf, träning och kläder

Tack farmor

Jag har fått ett supersnyggt armband av min farmor. Det är svart.
 Nästa vecka kommer det bli kanonväder härpå Öland.


10 liter jordgubbar

Tänk att jordgubbar kan vara så gott, det är liksom en del av sommaren. Idag var jag, farrmor och lillsyrran och plockade jordgubbar på något självplock. Dom kostade 12 kr/ litern, så vi köpte 10 liter. Jag har också spelat golf och det gick riktigt bra. Hoppas att jag snart sänker mitt handicap. Har precis ätit en god middag och senare ska jag äta jordgubbar, vitchokladsås och glass.
Kram

Glass i stora lass

Idag har jag varit i Borgholm och käkat glass. Det blev cocos, äppelkanel och lykschoklad.
Hejdå

Sommar och sol

Nu är jag på Öland och solen skiner, och det är 25 grader varmt. Idag har jag badat i min pool och varit på Pannkaksfest hos min syrras kompis. Jag har även tränat golf och gått en morgonpromenad :) Imorgon ska jag åka till Borgholm och käka glass :) Just nu sover syrran över hos sin kompis. Förra veckan var jag i Mon, där min mormor och morfar har en husvagn. Där fiskade jag aborrar, men jag fick bara 4. På Midsommarafton badade jag i 2 minuter (det var iskallt) och dansade runt midsommarstången. En dag åkte vi in till Söderköping och käka glass på Smultronstället. Jag köpte en sån stor glass så att jag inte orkade åta upp mer än halva. Nu måste jag sova. Godnatt:)


Hemma hos Madde eller Kycklingen....................

Är just nu hemma hoss Madde elr Kycklingen som hon kallas.
Jag ska sova över hos henne. Hennes syrras kompis är här och hon har en jätte söt chiuaua (vet inte hur det stavas!). Han heter Torsten.
ByeBye

Sommarlov Jippi!!!!!!!!!!!!!!!

Jippi, nu är det sommarlov. I tio hela veckor ska jag vara ledig från skolan. Visst, våran klass ska splittras till 6an och vi ska få nya lärare. Det är inte lika roligt. men jag hoppas jag kommer i samma klass som dom jag har valt. men vi kommer ändå ha rast och lunch samtidigt och även en idrottslektion varje vecka tillsammans. Vi ska ha våran idrottslärare Annika (elr hur hon stavas) i matte. Så vi har en lärare kvar. Imorgon ska jag sova över hoss Madde, På Fredag ska jag klippa mig. På Lördag ska jag gå på Gröna Lund om det är fint väder och på Söpndag åker jag till Moon (det är min mormor och morfars landställe). ja som ni ser har jag fullt uopp resten av veckan. Under mitt sommarlov ska jag även vara på Öland där jag har sommarställe och åka till Cypern mm. Jag ska även operera min tå (fast inte under sommarlovet hoppas jag). Lite läskigt. Då blir det att man hoppar på kryckor och det är inte så roligt under sommarlovet. Men jag kommer ju skriva fler inlägg där jag berättar hur det varit på dom platser jag ska åka till.Jag kommer försöka skriva inder hela sommarlovet så ofta jag kan. Men kommer inte göra det när jag är i Moon en vecka (har inte med mig datorn, så jag tror inte att det kommer gå). Kram på er alla och hoppas ni kommer göra massor av roliga saker i sommar =)

Hoppas det är sol imorgon, hoppas det är sol imorgon...........

Hoppas det är sol imorgon istället för regn och kallt

Färdig packad

Nu har jag packat färdigt, det är ju bara en natt så det behövs inte så mycket. På Lördag ska jag sova över hos Julia, det ska bli kul. Idag på golfen regnade det och var kallt =( inte ett kanonväder direkt. Hoppas på bättre väder i helgen. Kram


Packa

Nu ska jag snart packa för att jag ska åka till Västervik imorgon. Var hemma hoss Andrea förut och hon och Madde J gjorde en rolig frisyr på mig. Nu är det bara 6 dagar kvar till sommarlovet, och det ska bli skönt. Gillar ni Hjälp jag är med i en japansk tvshow? Det gör inte jag.
Kram

Caramello

Har en tredje blogg www.caramello.blogg.se besök den. Kommer inte på vad jag ska skriva på den, men skriv en komentar om du har en ide.

Hittar inte min plånbok

Asså jag blir galen, jag hittar inte min plånbok.
Har nyss msnat med Wickan och ska snart se på Rent hus.
Det blev ett kort inlägg denna gång...
Kram

Clara & co

Hej
Just nu är jag hemma hoss Julia. Vi har precis varit och fikat på Clara med Madde J och Andrea. Jag köpte en mjukglass med Kolasås och när hon tagit på lite sås så tog den slut så då fick jag en ny med chokladsås, och jag fick behålla den andra. I skolan så tränar vi på Sommartider som vi ska sjunga på skolavslutningen.
Det var allt för idag. Hejsvejs


Hemma igen

Har nyss ätit pannkakor och kommit hem från Madde. Dom skulle åka o köpa skor. Vi ska sjunga på skolavslutningen och jag hoppas att vi ska sjunga sommartider eftersom det är den låten jag kan bäst. I kväll ska jag se Halv åtta hoss mig och äta sockerkakan som jag och Madde gjorde igår.
Hejsvejs

Klassresan

Klassresan till Vaxholm blev lyckad.
Vi samlades klockan 7. När vi kommit till fram så åkte vi en taxibåt till Vaxholm kastellet och körde fångarna på fortet. Efter det så åkte vi till en camping där vi skulle sova i tält. Jag badade första gången för i år och så spelade jag volleyboll, vilket jag inte var så bra på =). På kvällen åt vi grillad korv o maj.s och pasta. Majsen var jättegod. Vi gick och la oss halv elva och när alla skulle sova var det en drottning geting i vårt tält, det var några som var allergiska så vi dödade den. Sen hörde vi en helikopter som körde runt över oss flera varv, bara några meter över oss. När vi gick ut så var det en ambulanshelikopter. Det var en tjejs hår som hade börjat brinna när hon grillade. Hon hade tänt eld på grillen och sen hällt på tändväska så att det hade åkt upp i hennes hår. På natten soc jag 1/2-2 timmar.
Klassresan är en resa jag inte kommer glömma.

E hemma hoss Madde

Hejhej
Jag käkar lite godis som hon har gömt för hennes familj o lyssnar på musik.
Det e megadåligt väder ute just nu.
Kommer skriva om klassresan lite senare när jag har tid.
Hejdå