NELNDIN
En tjej som gillar golf, träning och kläder

En rolig dag

...med Annie och Jelea, efter att ha fixat Jeleas design i över 2 timmar så dansa vi och annat kul. Tack för underbar dag tjejer:)

Kom precis hem från att...

Kom precis hem från att ha varit och kollat på herrarnas A-lags match, tyvär förlorade de:(. Annars har det inte hänt så mycket idag, har mest blivit att slappat och njuta av lovet:).

Snart blir det...

Snart blir det tv kväll med godis:) Har snart skrivit färdigt uppgiften:) men måste fortsätta nu.
Kram<3

Ingen bio:(

Blev ingen bio idag, reservationen vi gjort hade det blivit något fel på så det fanns inga biljetter:(. Nu installerar jag en sak på datorn och så ska jag äta pizza som Tilda gjort:)gott.
Kram <3

Annie här...

Ville bara säga att Nelndin är en helt otroligt bra vän.
Älskar dig, och kommer alltid finnas här<3
Hoppas det inte gör något att jag skriver det här;)
Kram Annie

Ny dag

http://stinasohlberg.blogg.se/images/2010/cute-orangutan-baby_71785546.jpg
Godmorgon, eller det kanske inte räknas som morgon längre? Ska fortsätta se på Människans planet som är läxa, han inte göra klart skrivuppgiften igår och kommer inte ihåg några viktiga detaljer så de får jag leta upp:( Annars blir dagen rolig, ska på bio med pappa och Tilda:)
Kram <3

Varför funkar det aldrig?

Blir så trött på Unicum, det fungerar fortfarande inte:(, får hoppas att sidan fixas snart för skulle fylla i något där till utvecklingssamtalet. Så får väll fortsätta på min A4 om den där filmen jag såg, inte så kul:(. I morgon blir det bio iaf:).
Kram<3

VS


Vilken är snyggast?

Fredag

Lillsyrran så snäll att hon flätar mitt hår med småflätor, så imorgon kommer jag ha lockar:) Dagen med Annie och Jelea har vait grym:) vi spela ett dansspel och när Jelea var tvungen att gå hem såg jag och Annie en film, eller började iaf, den var över 4 timmar. Nu blir det en myskväll med familjen:). Kram <3

<3


Nu har jag ätit goda pannkakor av Annie och Jelea,
de litade inte på mina bra kockkunskaper. Goda blev dom iallafall  utan min hjälp:). Nu blir det kanske att gosa lite med Ludwig eller något annat skoj:)
Kram <3

Film m fina vänner

Äntligen är den tråkiga filmen slut:) men nu blir det att skriva en A4, men sen blir dagen bra:)

Godmorgon bloggen:)

Godmorgon, så nice att kunna sova lite längre:) har precis duschat och ska äta frukost. Sen ska jag vänta på att bästa vännerna kommer. Vi ska kolla på någon SO/NO film och sen bara njuta av att det är långt tills skolan börjar igen:).
Kram <3

Godnatt

<3

Tyck till

Är det något ni saknar på bloggen? Det är bara att tycka till:)

Älskar er

Annie och Jelea <333, ni är de bästa vännerna man kan ha:). Ni får min alltid att få bra, ni betyder så mycket <3. Alla stunder tillsammans med er är alltid roliga och saknar er redan fast jag träffade er för några timmar sedan. Älskar er bästa vänner <3

Hiss eller diss?


Tycker de här från Gina är så snygga, vad tycker ni?

58 days

Börja tänka på att om 58 dagar är det julafton:), kan kännas väldigt långt men det går ändå rätt så snabbt, iaf när det är nära med advent:). Är lite efter med julklappar så måste planera lite och göra en önskelista:). Nu kollar jag på Robinson med lillsyrran börjar bli lite tråkugt men är typ inget annat på tv, unicum funka inte så får testa i morgon.
Kram

Rolig dag

Har haft en underbar dag med bästa Jelea och Annie, älskar er tjejer <3. Vi fotade, men Julia blev helt galen och skulle fota ALLT, så jag blev lite uttråkad. Då bestämde vi oss för att fixa våra bloggar lite, efter att det tog typ 2 timmar att fixa min pga lite fel så var det ingen av oss som orkade sitta framför datorn längre haha:). Så vi lyssnade på musik och tog det lugnt och tävla lite:). Så skönt att höstlovet har börjat:) även om vi ska göra en uppgift i morgon. Jelea och Annie kommer 10 i morgon och då ska vi se filmen, hoppas den inte är tråkig, men antagligen:(. Nu ska jag testa och se om Unicum funkar. Vi fick sluta eter lunch för vi skulle fylla i något där, men Petra sa att det var fel på sidan, så får kolla om det funkar.
Kram<3

Ny design

Nu har jag en ny design, tack Annie som hjälptr mig att fixa den när jag blev galen på att det inte funka, haha:). HAr nu lovat mig själv att vara lite mer aktiv här på bloggen. Kommentera gärna vad ni tycker:)

Julia gästbloggar

Hallojsan! :) Hon har precis bloggat ser jag, så det är väll inte så mkt jag behöver berätta. Ska ut och fota i eftermiddag, sen ska vi tillsammans försöka fixa en ny bloggdesign. Det var allt, Kram <3

Love U bästaste vännen! :love:

Nu sittter man här igen

Väntar på Anna idag igen, vi slutar tidigare för vi ska göra något på Unicum, men såklart har anna idrott och slutar om 30 min. Fick tillbaks No proven idag, eller vi fick se dom iaf. SKönt för nu slipper man tänka på det över höstlovet:). Nice för i morogn ska man göra en uppgift hemma, det betyder: Ingen skola på 11 dagar:). Ska ut och fota med Anna och Julia:), sen får jag se vad vi gör. Är iallafall riktigt skönt att det inte är några läxor eller prov:). Kramis

Wait again

Väntar på att Anna ska sluta, hon slutar alltid efter mig:(. Ska hem med henne och Julia:).

Wait

Väntar på Madde som har muntligt prov, hon har min Engelska mapp. Hinner äntligen skriva klart min text, har varit så mycket prov så har inte hunnit. I går var jag med Anna på judon:), när vi åkte hem hade det hänt en olycka så vi fick köa i 40 min:(. Kram


God morgon:)

I dag blir det kanske golf med Sophie på Haninge:), nice om det finns en tid. Känns som det är sista rycket nu, för det börjar bli frost. I fredags var vi på en bondgård, det var kul men alla kläder stinker ko, inte lika kul:(. I morgon blir det ett till bondgårdsbesök. Kraaam:)

Stressig vecka

Ja det har varit en stressig vecka, mycket plugg. Men nu är So:n avklarad:)nice. Efter provet tog jag på mig understället och åkte till golfbanan, inte det bästa vädret längre så man fryser ihjäl. I morgon börjar projektet och jag valde Ekologiskt så i morgon åker vi till en bondgård. God natt:)

Next test

Ja nu när matte provet är avklarat har jag böjat plugga till nästa: nämligen SO. Blev ganska nöjd med matten, men hoppas på bättre nästa gång, så får nog plugga mer, var också sjuk i början så missade många genomgångar, men men. Dagen har sett ut så här: Börjat med geometri på matten, geometri r det tråkigaste men det kanske blir roligare det här året. Sen efter skolan har jag varit med Anna och Julia, vi pluggade lite. Och nu är jag hemma och tar en paus från So:n, ska kanske åka och spela lite golf, får se. Kram<3

Hos Julia

Nu sitter jag framför Julias dator medans hon gör sig i ordning efter träningen. Ska sova hos henne för vi har studiedag i morgon, jättekul:). I morgon blir det att plugga matte och Julia ska följa med mig på banan:). Kram

Oktober

Nu är det höst på riktigt, tråkigt för gillar när det är varmt. men det än ändå på något sätt mysigt.I dag har jag varit med Julia efter skolan, sista lektionen var idrott. Jag orienterade med Julia och Madde, det gick helt okej. Så känner mig taggad till orienterings dagen på torsdag. Nu ska jag börja packa till mamma. Kram