NELNDIN
En tjej som gillar golf, träning och kläder

Äntligen:)

Nu e allt packat och om en timme är jag på väg till Mora. Gissa om jag längtat. I dag e det ju valborg, så ni alla får ha en riktig rolig valborg. Jag kommer spela match 22.15 ikväll så jag kommer iaf ha det riktigt roligt.
Kram

Kort dag

I dag har vi en kort dag kan man väll säga. Jag börjar 09.35 och slutar 13.40. Det e ju skönt. Har börjat planera vad jag ska ha med till Mora på fredag. Innebandylaget ska spela en tunering där.
Kram


Rallare

Om en timme ska jag hjälpa pappa att bygga sarg (stavning), för Tilda och tjejerna ska spela match mot 99:orna. Famor har flyttat och bor hos oss till på Torsdag då hon ska bo på Öland. E rallare på So:n, för jag vil inte va en som städar hela tiden. I morgon så ska vi ha redovisningen om sin rallare eller kocka.


Städdag

I dag så har jag och mamma krattat upp alla löv och planterat blommor. Tänkte städa Mollys bur, men precis då började det ösregna. Men nu e det ju fint så ska göra det alldeles strax och tänkte träna lite kaninhoppning med henne också:)
Kram

Design

Har fixat en ny design! Kommentera gärna vad ni tycker :)

Herman

Idag så hade vi musikprovet, jag tyckte det gick bättre än förväntat. Chansade lite när jag inte kunde. Fick en Herman av Julia idag, om man bakar den samma dag som man får den så slipper man ta hand om den i 10 dagar. Så hoppas att den e god :) Imogon så tänkte ja åka till golfbanan om det e fintväder. Skulle gå och handla, så när jag öppnar dörren så vräker reget ner. Så det var bara att hämta ett paraply. Det var rätt längesedan man använde ett :)
Ikväll så ska jag se på Talang, hoppas att jag e med :)
Kram

Veckans kläder


Matte

E just nu på mattelektionen i datasalen, men vi slutar om tio minuter. Då ska jag plugga till musikprovet som e imorgon, tråkigt tråkigt. Jag och Julia ska redovisa imorgon för vi hann inte göra det idag. Och imorgon så ska vi åka till simhallen, lite dåligt att vi kommer hem halv fyra.
Kram

Pluggdag:(

E just nu hemma hos min kompis och gör läxor. Vi e precis klara med matteläxan och No redovisningen. Igår spelade vi innebandymatch mot 95/96orna och vi vann med 3-2! Vi körde 3.20, snacka om att man e glad.
kram

Hemma igen

Tja, nu e jag hemma igen. Jag hade det verkligen bra på Öland och jag blev lite solbränd. Just nu e jag hemma hos min glömska kompis som glömde sina idrottskläder :). Hon o jag ska ta en pluggdag och kolla efter fakta till redovisningen på No:n morgon. Hon fick yttrium och jag fick kväve. Men vi gör det tillsammans. Nu måste vi gå. Hon e lite stressad :)
Kram

Julia gästbloggar

Heey
Det e Julia, jag gästbloggar här. Hon är på golfläger över helgen. Jag har inte pratat med henne sen hon åkte i torsdags men jag tror hon har det bra. Hon älskar ju att spela golf.

Idag i skolan var det ungfär som vanligt. Vi har nytt tema i skolan och nästa vecka har vi musik prov. På fredag ska vi till simmhallen med skolan. Tja det var väll allt...
Bye Bye


Bebis

Idag såg jag min gamla musiklärare Lotta och hennes bebis. Bebisen heter Lisa och e bara 1 månad. Hon var söt :) Kram

Färdig packat

Japp, nu har jag packat klart. Och klockan 06.15 imorgon e jag på väg till Öland.
Kram

Öland

Heej, har inte hunnit bloggat på ett tag. Spelade träningsmatch mot Högalid igår. Det blev 3-3, och snart blir det Mora. Imorgon så ska jag åka till Öland på golfläger, så nu packar jag förfullt :) Julia kommer kanske gästblogga här i helgen eftersom att jag inte har någon data där.
Kram

Bloggen är 1 år!

Kom just på att jag haft bloggen i ett år, asså fattar inte att tiden går så snabbt. Jag tycker bloggen har blivit mycket bättre med snyggare design och bättre inlägg. Den fyllde egentligen ett år för snart en vecka sedan, men bättre sent en aldrig :)

Påsk

Nu e jag hos mormor och morfar och leker med min kusin som fyller 4. Fick ett påskägg av mormor och morfar för vi ska ju åka hem imorgon eftersom att vi åker till Åre på söndag. Så vi fick det idag istället. Det e verkligen skönt med påsklov och i Norrköping känns det som vår. Solen skinner och snön har smält undan. Hoppas det e lika bra väder i Stockholm när man kommer hem. Snart ska vi äta påskmiddag och sen blir det väll mer bus med Tuva, hon kan nämligen aldrig sitta stil. Det kommer kanske inte bli så mycker mer inlägg förän skolan börjar för jag kommer inte ta med en dator till fjällen, men kan kanske låna pappas iphone. Glad påsk!
Kram