NELNDIN
En tjej som gillar golf, träning och kläder

Innebandyavslutning

Idag är det innebandyavslutning i Alby. Själv har jag bara varit med på en utomhusträning, är allergisk mot pollen så jag får inte träna utomhus. Men nu har det mesta gått över, bara gräs kvar. Sen blir det nytt nästa år:(.
Var uppe och spela golf igår och blev lite förvånad nä jag träffa Sophie. Var på hennes fest i fredags. Vi bowlade och jag fick 86 poäng på 2 serier:D. Ska upp och träna i eftermiddag för min sving är lite konstig. Imorgon åker jag till öland:D!!!

Dålig uppdatering

Den här veckan har jag inte hunnit blogga alls. Men det kommer det bli ändring på nästa vecka. Åker snart till öland, har längtat efter det i flera veckor. Att få bada och spela golf. Idag så ska jag väll inte göra något särskillt, bara ta det lugnt. Julia kommer hem idag så vi kanske ska göra något imorgon. Annars åker jag upp till golfbanan.

Golfläger

Imorgon börjar mitt golfläger. Det är ett dagläger där man spelar golf i fyra dagar. Det ska bli skoj:). Ute är det dåligt väder, igen. Tänkte fixa Julias bloggdesign, men kom på att jag inte hade lösenordet. Så det blir inget med det.

Core

Var med pappa på gymmet idag. Jag sprang på löpbandet, men efter ett tag fick jag ont i revbenen. Får det när jag spelat mycket golf och anstränger mig. Har haft det i ca 1,5 år. Ska nog snart besöka läkaren om det inte går över. Efter det så var jag med på Core. Det är ett träningspass där man tränar rygg och mage. Det är bra för golfen, för då kommer jag slå längre. Så jag ska fortsätta med det. Tänkte spela golf, men det är så blåsigt så jag skippar nog det.

Regn

Jag och Emma ska spela golf halv 2. Vi tänkte gå 18 hål, det tar ca 4 timmar. Man får hoppas att det slutar regna och blir sol istället, annars blir det inte så kul. Tar bussen kvart över 11 så jag hinner träna lite innan. Emma ska äta där, så jag tänkte hålla henne sällskap lite:). På lördag och söndag blir det väll mer golf. Man får passa på när man är ledig.

Grattis Emma & Madde J


Ändrade planer:(

Idag så skulle jag spela golf med Emma, men hon fyller år så hon kunde inte. Jag är med Tilda istället. Vi tänkte ha vattenkrig, men vattenpistolerna är täckta av spindelnät. Har golfträning idag och nästa vecka ska jag på dagläger.

Skolavslutnings klänning

Denna klänning från Gina ska jag ha på mig idag:)
Till ska jag ha min jeansjacka och vita leggings. Dom silvriga ringarna får sitta i öronen:)


Skolavslutning

Jippie!, nu är det skolavslutning. Nu slipper jag alla prov, läxor och störiga elever:).
Sommarlovet börjar om ca 2 tim! Efter det så går jag och Julia till Alby och badar. Vi har vädret på vår sida, det är blå himel och sol.
Ha en riktigt bra dag som start på sommarlovet:D!!!

Dikt

Hur kunde du tro att det var okej.? Du tog mig, slängde mig och plockade upp mig igen. Hur kunde du tro att jag fortfarande var oberörd? Jag trodde vi var tajta, tajtare en många andra. Du var en del av det som fans att längta till, en vän som jag trodde alltid skulle finnas där. Jag blev ledsen av det du gjorde, men du gjorde ändå rätt på sätt och vis. Du ljög inte, du sa som det var även om det gjorde ont. Det gör bara någon som verkligen bryr sig och tiden kommer läka det sår du ristat i mitt hjärta.


Tyckte dikten var så fin:). Hittade den på http://jelea.blogg.se. Hoppas det var okej kompis

Rätt vinnare?


Tycker du rätt talang vann? Det tycker inte jag, gillar inte opera så mycket.

Kort inlägg

Ska strax in i duschen o tvätta håret. Man vill ju vara fin till skolavslutnignen. Sen ska jag väll lata mig framför tv:n:). Tänkte gå upp ganska tidigt imorgon, så det blir väll inte så sent ikväll. Nästa vecka åker jag på golfläger och efter det åker jag till öland.

Albydagen ( 1 dag kvar till sommarlov)

Idag var klassen i Alby, vi skulle göra en stafett. Jag satt vid tankenöten, vi skulle flytta en fisk. Det blev inte så lyckat, vi kom fyra i mål. Sen såg vi på fotbollsmatchen. Niorna vann!
Imorgon är det skolavslutning. Gissa om jag längtar?
Efter det ska jag och Julia dra till Alby o bada:D

Skansen

En sen uppdatering om Skansen:
Igår var klassen på Skansen som en avslutning typ. Vi fick köa 45 minuter för att ta båten över Djurgården. På Skansen letade jag och Madde efter några hästar hon ville se, det tog ca 45 minuter. Sen hade vi inte så mycket tid över. Tog lite bilder på några söta djur, bl a. en fågelfamilj. Bilderna kommer när Madde orkar skicka dom. När vi skulle åka hem var bussen inställd så vi tog en som gick genom hela Älta. Det tog en timme att åka hem.
Men det var roligt:)

Första doppet i år

Jag är ganska stolt. I söndags så badade jag i havet för första gången för i år. Visserligen så doppade jag mig och gick upp, men jag bada iaf. Var ju på kusinens land i helgen. Kusinerna från England kom hem. Det var roligt, även om jag missa Julias fest, golftävling och minimaran. Men vad gör man när dom bara kommer hem en gång per år? Det var värt det, för jag hade ju saknat dom. Vi åt mormors marängtårta, den e den godaste i världen:)

Kort dag

Idag så rensade jag mitt skåp, när man var klar fick man gå hem. Jag var hemma halv tolv. Ska hjälpa Tilda locka håret till klassfesten, packa mm. Så det e mycket att göra. Men det går nog bra:)

Datorn e knäpp

Ska fylla i frågor på datorn, men det funkar inte:(

3 juni

Kommer inte på någon bättre rubrik. Jag och Madde bakade kärleksmums till öppet hus.  Våra blev bra:). I Julias kom det myror hela tiden så dom fick göra om. Lite konstigt, hur kan det komma myror i smeten? Efter det gick vi hem till Annely och grillade korv och fikade. Om man ville så fick man bada, men jag hade inte med mig några badkläder. Jag gillar bara att bada när det är varmt i vattnet. I luften var det iallafall varmt. Det är bara 6 dagar kvar till sommarlov:D!


Dålig uppdatering

Jag har varit dålig på att uppdatera på sistonde. Fast nu ska det bli bättre:). I lördags hade jag golftävling. Jag skulle spela Foursan med en 15-åring. Vi skulle slå varanat slag. Vi fick möta en 16-åring och en 19-åring från Ingarö. Hon som var nitton gick på golfcollege i USA. På dom hållen jag slog ut skulle hon slå ut. Vi förlorade, men inte med så mycket. Men Emma o Eve vann sina singelmatcher så det blev 2-1 till Tyrresö:D.I skolan har vi projekt och den gruppen jag är med i har gjort klart allting.