NELNDIN
En tjej som gillar golf, träning och kläder

Inrett rummet :)

I helgen har jag ändrat lite i mitt rum, har bl a köpt nya gardiner och ny kudde:). Det blev verkligen skillnad, mycket ljusare och sommrigare. Det är bra för längtar verkligen till sommaren, och sommarlovet såklart:). Bild kommer imorgon. På torsdag åker jag till sälen, det ska bli kul kunde inte åka skidor när vi var där senast. Nu ska jag kolla info om modet på medeltiden, jag Madde J, Anden, Vickan och Matti ska göra en film som fördjupning på svenskan:D. Kram

Slappar dag:)

Den här dagen har verkligen varit en slappardag, det är skönt att soprovet är avklarat så man bara kunde vara hemma och ta det lugnt. Ibland behöver man det:). Just nu tränar jag på spanskaglosorna tills imorgon. Imorgon är det en kul men lite stressig dag, både golf och innebandy¨. Det blir iaf skönt med sovmorgon imorgon, börjar 08.40, lite sovmorgon iaf;)

Måndag:(

Ja, nu e det måndag igen:(. Längtar till helgen igen. Imorgon så måste jag plugga till soprovet, har inte riktigt koll på vad det är prov på. Det gick iaf bra på spanskaprovet:)

Sargvakt

Skulle ju egentligen stå i cafeterian idag, men jag och Sophie blev sargvakter istället. Det var jättekul, och TT vann:)

Söndag

Igår var jag på fest hos Anna:), hon och Cassie har fyllt år(elr snart). Det var jättekul, man skulle klä ut sig till en filmkaraktär. Jag var Poppy More(stavning?) i Wild child. Om någon timme ska jag stå i cafeterian på herrarnas A-lags match. Ciao

Djuraffären

Idag efter skolan tog jag och Julia bussen till centrum. Hon ska köpa fiskar, så vi kollade på fiskar i djuraffären. Jag har även pluggat lite, men känner att jag kan nästan allt. Men ska nog gå in på glosboken och träna lite för att vara på den säkra sidan:)

Första förlusten

Idag var det match mot Örby, förlust med 6-5. Var lite nervös för det var första matchen efter operationen. Det blev första förlusten för säsongen. Men det är nyttigt att förlora ibland. Första veckan i skola= Avklarad:). Nu ikväll ska jag plugga spanska och se på Solsidan.

Flottsbro

Idag åkte jag skidor i Flottsbrobacken:). Det blev invigning av dom nya grejorna. Fick nya skidor och pjäxor i veckan:D. På måndag kanske jag ska bowla med Julia. Kram

Träning

Idag var det träning med 98:orna. Det gick bra i början men sen kände jag av att jag opererat mig. Får nog ta det lugnare på nästa träning. Innan var jag med Julia, vi spelade Sing it på Wii. Man kunde höra hur man lät efter, gissa hur det lät? Verkligen dåligt men det var ju kul:)