NELNDIN
En tjej som gillar golf, träning och kläder

Idol

Hallojsan allihoppa! Jag har kommit hem från Norrköping och ska snart se på Idol. Jag praoade j ui Norrköping på Cafe, det var jätteroligt. Jag gjorde pajer och 44 st chokladbollar. Jag plockade även undan, torkade bord och gjorde toast mm. Det var megakul :). Sen hämta jag min treåriga kusin på dagis och besökte även min mammas gammla dagmamma, hon är 95 år nu. Lämmna gärna en kommentar om vem du hejar på i Idol. Själv hejar jag på Tove, Erik och Erika. Bye :)


Öppet hus

Igår var det öppet hus i min skola. Det var kul men lite jobbigt att stå och sälja saker hela tiden. Men man gjorde det ju för en god gärning. Vi fick in över 3000 kr som vi kommer sklänka till skolorna i Darampur (om det stavas så). Det var till och med en person som köpte min och Julias tårta. Det är jag glad över:) Jag trodde verkligen inte att någon skulle köpa den. Jag och tre andra hade hand om fiskedammen och den blev populär, vi sålde slut på alla godispåsar så vi fick sälja popcornpåsar och efter ett tag så tog dom också slut. Det blev lite stessigt. Men det kom mer människor så vi fick säga att dom skulle gå till 8:ornas fiskdamm. Men det kom en lärare som sa att han hade hört att vår var bäst :) Det e man ju nöjd över!

Kram

Norrköping och Jackson

Hej, nu är jag hos min mormor och morfar i Norrköping. Jag ska strax åka och träffa mammas kompis som jag ska praoa hos. Imorgon kommer min treåriga kusin hit för vi ska fira min mormor och morfar som fyller år. Det är lite coolt att dom fyller år på samma dag. Jag har precis ätit mormors biffar med potatis och lingon. Det är sååå gott:) Här regnar det så hoppas att ni har bättre väder. Ikväll är det ju Idol och dom ska sjunga Michael Jackson låtar (om det stavas så). Han dog ju för ett tag sen:( Det var ju hans läkare som gav han något gift eller liknande. Han blev bara 50 år och hann aldrig med sin avskedsturne som han skulle göra bara någon vecka efter att han dog. Men han hade tydligen ett eget tivoli med karuseller, det e ju mega lyxigt. Vila i frid Michael.

Kramis


Måndag

Hej, har just kommit hem från skolan. Vi slutade tidigare idag eftersom att vi har projektvecka. Jag och min kompis gör en tårta som vi ska sälja på Öppet Hus. Fast ärligt talat så tror jag inte att någon vill köpa den, men man kan ju alltid hoppas. i helgen ska jag åka till Norrköping för min mormor o morfar fyller år. Sen ska jag stanna kvar hos dom för att jag ska praoa. Det ska bli roligt :)

Bye


Helloj

Hej
Jag har inte bloggat på länge eftersom att jag inte har hunnit.

 

Fredags: Jag var på en fest, det var superkul och jag var utklädd till en 80-talsperson.

Lördags: Jag åkte till mina kusiner för min kusin fyllde år. Han hade fått en hamster som kissade ner (naturligtvis) mina ända byxor.

Söndag: Jag åkte hem och var hos min farmor.

Måndag: Nu behöver jag inte gå på kryckor längre. JIPPI


Besök hos läkaren slutade med operation

Igår så skulle jag till en special läkare med min tå. Som många säkert vet så hade nageln växt fel. När jag kom dit så sa han att man var tvungen att ta bort min nagel och sa att han kunde göra det nu. Jag blev jätte nervös, hade inte väntat mig att det skulle ske idag. Jag fick bedövningsspruta i tån men för att den skulle bedöva mer fick jag samma spruta ca 5-6 gånger. Sen när han väl klippte och grejade med min tå så kändes det ingenting. Jag fick massor med bandage och kryckor. Så nu hoppar jag på kryckor. Jag ska byta bandage och plåster mm varannan dag. Men det blöder mycket! Och det gör ont, foten känns jättetung. Så jag skulle va hemma idag och imorgon men kommer till skolan på Måndag.

Kramiz