NELNDIN
En tjej som gillar golf, träning och kläder

Stadsvandring i Gamla stan

Igår var vi i Gamla stan på stadsvandring. Tyvär hade vi inte vädret med oss, utan vi fick gå i ösregn. Man blev så blöt, så vi fick sluta tidigare. Kom  hem vid 12, och då gick jag och Madde hem till Julia.

Min Baseball jacka från Gina


Tipspromenad

Igår i skolan så skulle vi cyckla en tipspromenad. Jag var inte så bra på att läsa kartan så jag och Madde cycklade fel. Vi cycklade ganska länge i uppförsbackar när vi kom på att vi cycklat fel. Men när vi skulle vända kom en vit skåpbil. Vi blev så klart rädda och det blev inte bättre av att madde sa att personen i bilen stirrade på oss. Så vi körde upp till höger och sprang med cycklarna i en brant uppförsbacke. Men såklart såg vi inte att det stog vändzon. Så efter ett tag efter att vi cycklat in på alla vägar som fanns, fick vi åka tillbaks ner för backen och svänga in på rätt ställe. Det tog typ 20 minuter extra så vi kom lite senare än alla andra.

Presenter

Äntligen är jag 13! I onsdags fick jag en baseballjacka(stavning?), ett pilgrim armband, örhängen, t-shirts från Gina och köpenhamn, skolsaker, en golfputter mm. Plus att om fyra veckor ska jag få pappas Iphone:D.


Idag slutade jag skolan kl 11 för jag och Madde blev klara med mattehäftet. Man skulle räkna procent vilket var lite jobbigt. om två timmar kommer mormor och morfar, och så har jag golfträning.


Första skoldagen

Idag var det första skoldagen, tråkigt att skolan börjar men roligt att träffa alla kompisar igen :). Vi fick våra skåp idag, jag fick ett underskåp. Men jag hade ändå tur för det var helt nytt och lite större än dom andra underskåpen. Så jag är nöjd :). Nu är jag hemma hos Julia, ikväll är det innebandyträning.
Kram

Cypern

Heej, nu e jag i cypern (det blir lite konstigt for alla bokstaver finns inte pa tangentbordet). Det e 36 grader varmt:). Idag har det blivit bad i poolen och en hel del sol :)! Senare ska vi kolla shoppingen i Aya Napa (stavning?). Det blir nog inget mer bloggande denna vecka, tog inte med mig datorn. Men alla ska ha en bra sista vecka innan sommarlovet tar slut. Kramis

Gästbloggar!!!

Heey allihop!
Julia här. Jag vet att hon har glömt att säga det men klockan 4 i morse åkte Nellie till cypern. Hoppas att du har det bra Nellie!

Igår till idag så var nästan alla tjejer i vår grupp på filmkväll. Vi hade jätte mysigt, vi kollade på 5 filmer och var uppe till halv 5!!! Alla sov inte kvar och när vi skulle följa en kompis till bussen så var det några jätteläskiga typer i en bil. När vi kom närmare såg det ut som att han flyttade sig närmare ratten och dörren. När jag gick förbi tänkte jag typ snälla döda mig inte, snälla döda mig inte! Okej det låter jättelöjligt, men dom var värkligen skummma. När vi stod vi busshållplatsen så kom dom körande med sin bil och åkte tre varv i rondellen. Sen åkte dom iväg och vände!!! Det var jättemånga som tutade på oss. Vad är det med människor nu för tiden!
Hoppas ni får en bra vecka, specielt du Nellie!
Kram Julia
Tack för att du fixade min design föresten<3

Hjälpt Julia att fixa en design

Har precis fixat Julias design som jag lovat att göra. Imorgon bär det av hemåt.
Kram

Hejdå Sophie

Nu har Sophie precis åkt hem:(. Själv ska jag åka hem från Öland på lördag. Sophie kommer på måndag och då ska vi se klart Gilmore Girls. Nu är det bara 11 dagar kvar tills jag åker till Cypern:D!