NELNDIN
En tjej som gillar golf, träning och kläder

Tre kladdkakor (!)


Idag på praoen bakade jag tre kladdkakor, en äppelkaka och en kanilpaj:). Jag fick hjälpa en person att köpa ett smycke till en 16-åring. Hon bev nöjd med mitt tips:D. Dom öppnar 11 imorgon såjag har sovmorgon. Hur har er dag sett ut?

Min praodag (igår)

Igår så var jag och praoa på Rum för hälsa i slottet. Jag fick baka kladdkaka:). Städade alla trappor, var typ 100 trappsteg kändes det som. Fick göra i ordning och lite små saker. Ska dit om 2 timmar.
Det var roligt:D!

Prao idag

Om två timmar börjar min prao:D. Igår tog jag simborgarmärket med Julia, Anna och Micha. Klantige Julia glömde badkläder och handduk. Men vi lyckades simma ändå och fick ett rosa simborgarmärke:).

Fiesta!

Idag var det sista spanskalektionen för sexan, så vi hadde en liten fest. Therese och Sandra hade bakat potatiskaka och så hadde Sandra köpt choklad i Spanien. Tyvär tålde jag inte chokladen men potatiskakan var faktiskt god:). Imorgon blir sista lektionen med Louise för ett år:(. Annely sa att vi skulle få Stina istället. Fick också reda på att jag kommer få Maria som mentor:). Det är bra! Kom precis hem från golfbanan och där var det nästan 30 grader varmt :D!
Kram

Yes!

Äntligen har jag fattat hur man gör en header! Blev rätt nöjd med resultatet :). Vad tycker du?

Sommar!!!

Nu e det 22 grader ute och jag ska äta ute för första gången det här året. Var på golfbanan för en stund sen och man blev helt svettig när man slagit klart. Äntligen har sommaren kommit :)!


Hur kan människor vara så grymma?

I lördags var det marknad i Sandvik. Jag gick runt och kollade lite och upptäckte ett ställe där dom sålde kaninkött. Såna kaniner man har som husdjur, såna kaniner som Molly. Dom sålde även kaninpälsar. Vem köper en kaninpäls? Det finns en kaningård på Öland där dom föder upp kaniner och slaktar dom. Visst, människan slaktar många djur. Men jag tycker det finns gränser. Ska vi då börja slakta hundar och katter? Det finns nog ingen som vill äta hundkött. Eller kattkött. Blev grymt ledsen, det e så onödigt :(

Äntiligen har jag hittat praoplats

Ringde stället jag ville praoa på och dom sa ok:)!

Spanska prov

För tre timmar sen hadde vi spanska prov. Jag tycker det gick rätt bra. Om en timme börjar golfen och direkt efter är det innebandy. Så lite stressigt. Imorgon kväll åker jag till öland. Har längtat dit jätte länge. Synd bara att jag missar Carros fest:(


Engelska

Har precis skrivit klart engelska texterna. När jag skulle spara London Eye blev det något fel så jag var tvungen att skriva om allt. Gissa om jag blev arg?

Kommer alltid att komma ihåg koden

Igår hände en ganska läskig sak. Jag skulle hämta lite saker hos pappa, han är i Riksgränsen och har satt på larmet men det visste inte jag. Så jag gick in och då började det tjuta. Vi har fixat en ny kod och jag hade glömt bort den. Så det tjöt i över en minut innan jag kom på att jag kunde ringa pappa. Han svarade efter ett tag och jag slog in den rätta koden efter 5 försök. Det var svårt och höra i allt tjut. Det hördes på hela gatan. Då ringde Securitas och jag fick förklara. Det var rätt läskigt för om pappa inte hade svarat hade Securitas kommit!

Invigning av cyckeln(det här året)

Strax så ska jag och Julia cyckla. Det blir första gångenföri år. Nu har våren verkligen komit:)
Men i Mora finns det fortfarande små snöhögar kvar. Var på golfbanan och trodde jag skulle frysa till is. Men nu skinner solen. Perfekt cyckel väder:)!

Trea!

Vi kom trea i Buster and Starlet cup! Gissa om jag e glad? Första matchen vann vi med 3-2 och den andra matchen så mötte vi ett lag som inte släppt in ett mål på hela cupen. Den matchen blev 2-2. Tredje matchen förorade vi och mitt i matchen gick min klubba av:(. Vi gick ändå till kvartsfinal och där fick vi mötta dom vi spelade lika mot fast doms andra lag. Den matchen vann vi med 4-2. Tyvär förlorade vi semin. Men tjejer jag tyckte det var bra kämpat av alla:)
Vi fick förutom äran en jättestor pokal. Och jag fick veta att jag skjuter 80km/timmen med en för kort klubba. Det var ju inte min(min var ju sönder)
Så jag tycker det har varit en jätte bra helg!