NELNDIN
En tjej som gillar golf, träning och kläder

Prao vecka 43

Jippi, vecka 43 är det prao. Jag och min kompis skulle praoa på dagis men det går ju massor av sjukdomar där och kanske svininfluensan så det blev inte så. Jag tror att jag har hittat ett praoställe, men jag skulle ringa tillbaka imorgon. Det lät iaf som att det kunde gå. Men det var mega pinsamt och ringa och presentera sig för dom som man inte kände. Jag tror nog att det gick bra iallafall.

På Onsdag så ska jag åka till läkaren med min tå. Som ni säkert vet så ska jag operera den (men inte på Onsdag, då ska dom bara kolla på den). Då är jag ledig från skolan eftersom jag inte hinner vara där.

På Torsdag så har vi  orientering. Jag fick veta mitt resultat på orienteringsprovet. Jag fick 30/30 rätt (inte för att skryta, men nöjd är man iaf) :).

Idag så hade min syrra innebandy så då var jag med. Imorgon så har jag innebandy och det e första gången jag kan va med på hela eftersom att jag har haft golf förut. men nu så har den slutat.

ByeBye

Skördefest

Hej just nu är jag på Öland och bloggar från min mobil. Det är ju skördefest här. Då är det olika saker man tittar på. Man åker runt till olika ställen över hela Öland. Jag hörde på radion att vissa HMs kläder innehåller bomull som barn har tillverkat. Det är ju mega dåligt. Fast dom skulle typ ändra på det. Idag ska jag iallafall åka till Borgholm. Kram

Hejhej

Idag börjar jag ju halv 10 så jag har tagit det lugnt. På NOn så ska vi skära i lammlungor tror jag. Iallafall någon lunga. DEt kommer ju va mega äckligt så jag vet inte om jag vill. Det känns ju taskigt för djuret att liksom när den har dött så är det några som skär i hans/hons lunga. Men om man måste så har jag väll inget val. Idag ska jag iallafall åka till Öland ( har väll tjatat om det i massa inläggg, men ändå).  Igår fick jag en läxa av vår bildlärare. Jag skulle göra en figur av frukter i helgen. Imorgon e jag ju ledig.

Bye

Onsdag

Tja, idag har jag varit i skolan som vanligt. Men typ alla lärare var på en kurs så vi svarade på frågor om blodet mm i No boken. Sen hade vi läsning och idrott. På idrotten hittade jag, J och Kalkis 2 kontroller. Vi hade orientering. Sen var jag hemma hos J och vi gjorde julkort. Imorgon ska jag ju åka till Öland så jag e ledig på Fredag. Vi hade orienteringsläxa på idrotten om karttecken. Jag hade ju glömt bort det så jag hann bara träna igår kväll och i morse. Men jag tror att det gick megabra ändå!

I morgon börjar jag skolan halv 10 ,det e skönt. Men jag vaknar typ av mig själv halv 7. Så det blir ju ingen sovmorgon. men jag kan ju ändå ta det lugnt och träna på matteprovet som jag redan kan. Man kan ju aldrig träna för mycket :).

God natt eller hejdå (om ni läser detta på dagen).


Öland

Om två dagar så åker jag till mitt sommarställe på Öland för det är skördefest där. Det är en en dag då man åker runt och tittar på saker på kvällen.

Idag så har jag golf och innebandy, det krockar så jag kmr senare till innebandyn. Men nästa veca har golfen slutat. Tråkigt:(.... men då kan jag ju va med på hela innebandyn.

Bye

Skolfotografering

Idag var det skolfotografering och jag tror att jag blev hyfsad. Hade inte så tur i femman när jag blunda.
På Måndag e det studiedag och då ska jag och några kompisar spela  in en film och jag ska filma. Det ska bli kul. På Söndag ska jag sova över hos Kalkis. Det blir kul :).


I helgen ska jag kanske åka till Nacka Forum och shoppa kläder.

Bye

Madde...

Gissa vad min kompis har gjort. Jo hon har brutit armbågen när hon cyklade. Hennes innebandy klubba fastnade i hjulet. Jag sa till henne får någon vecka sedan när hon ramlade med cykeln och gjorde illa knät att om hon fortsätter att cykla som hon gör kommer hon en dag bryta armen. Och gissa vad hon gjorde? Madde vill bara att du ska krya på dig och tycker verkligen synd om dig.

Feber

Hej idag hade jag lite feber så jag kunde inte vara med på innebandyn. Sen vila jag lite och nu e den putsväck :)!
Iaf så  idag skulle vi översätta ett recept på svenska till engelska. Lite knepigt men kul. Jag tog med ett på två A4 sidor. På Lördag ska jag till Gröna Lund och på Söndag ska jag spela en golftävling.
Bye

2 september

Nu e det redan andra september och hösten smyger sig in...
Imorgon börjar jag halv 10, värsta lyxen. På Fredag ska jag åka till Norrköping och träffa min mormor och morfar & min treåriga kusin. Vi ska typ fira mig eftersom jag fyllde 12 25 augusti. Så där ska jag vara över helgen. I morgon har jag golf, det ska bli roligt. Jag har gjort både matteläxan och biologi läxan idag. Och på idrotten spelade vi brännboll och det var typ första gången jag tträffade bollen med raket (eller hur det stavas).
Kramiz


1 septermber

Jaha, nu e det 1 september och man märker att temperaturerna sjunker redan. Imorgon ska det bli regn och 25-20 grader. Men man vet ju aldrig om det stämmer. I dag hade jag det lite stressigt med både golf och innebandy. Det var roligt både på golfen och innebandyn. I skolan så har vi haft vår första franska lektion och jag känner mig lite orolig därför att det verkar lite krångligt. Imorgon så ska vi ha franska igen så hoppas jag lär mig mycket. Nu ska jag se på tv och ta det lugnt.
Bye