NELNDIN
En tjej som gillar golf, träning och kläder

Golf

Om en timme börjar golfträningen, så ska snart ta bussen. Idag hade vi Soprov, jag tror det gick bra. Det var ganska lätt, men jag tyckte sista sidan var lite klurig. Vi tränade på att läsa våra tal, det gick ganska bra:).

Pluggning

Imorgon så är det So prov så jag pluggar lite. Vi har gått igenom allt på lektionen, men läser igenom för att vara säker. Idag var Maria sjuk så vi fick göra en sak hemma, man skulle läsa en text om vindkraftverk och skriva ner det viktigaste. Det var nice att sluta 12.30. Snart är det träning:D!

Orinterings dag

Idag hade vi orienterings dag. Det var roigt i början men sen blev det lite kallt. Vi gick ine vilse iaf som vi brukar göra i Alby. På torsdag åker jag till öland:)

Match

I helgen hade vi innebandymatch. Vi vann med 5-0 öch jag gjorde två mål:D!

Ingen ny design:(

Någon ny design har jag inte hunnit med att göra, men just nu fixar jag Iphonen så jag kan föra över musik mm. Internet är lite knäppt, ibland funkar det och ibland inte. Idag har det varit innebandyträning. Det var roligt och gick helt okej:) förutom att jag missa straffen:(. På lördag är det match och fest hos Anden:D.
Kram

I skolan

Just nu sitter jag i datasalen och skriver ett tal. Jag längtar inte direkt till att läsa upp det för gruppen. Hatar verkligen att läsa saker inför klassen. Ikväll är det innebandy, det ska bli kul för jag har inte spelat på ett tag. Jag längtar verkligen till min converse väska kommer. Tänkte börja ändra min design lite ikväll, men vet inte om det går. Det är något fel på vårt internet :(.
Kram

Simtävling

Igår var jag och kolla på Maddes simtävling. Det var klubbmästerskap Jag fick se Sarah Sjöström simma. Hon simmar tydligen också i Södertörn. Det var lite coolt, hon vann överlägset. Men lite fuskit e det allt... Tyvär gick det inte lika bra för Madde:(. Men hon var ganska glad ändå. Kram Kram

Iphone skydd

Idag har jag varit och köpt iphone skydd. Ett rosa blev det :). Spelade på banan tidigare och det gick helt okej. Skulle ladda ner Itunes på datorn men det funka inte, får testa det imorgon istället. Kram

Nytt nummer (kanske)

Nu har jag fått min iphone, men jag måste ju kunna surfa i den så kommer kanske behöva byta nummer. Men det gör ju inte så mycket. Tänkte åka och köpa ett ceriserosa skydd till den på lördag :D. Imorgon ska jag sova hos Madde och kolla när hon simtävlar på lördag :). Så det blir än rolig helg denna vecka <3

Äntligen frisk :)

Äntligen är jag frisk, började bli lite less på att inte kunna träffa kompisarna i plugget. Men till själva skolan längtade jag ju inte till. Hade mattelektion och det var världens jobbigaste. Som tur var så har jag inte kommit efter i matteboken. Jag hade alla rätt på SO provet :).

SM kval

Igår spelade vi SMkvalet, vi förlorade en match mot Tullinge och vann mot Tumba med 5-2. Tyvär tror jag inte det räckte, så jag tror inte vi kommer vidare. Jag är lite sjuk:( så jag kommer stanna hemma från skolan imorgon.
Nu har jag fått min iphone:D!

So prov

Idag hade vi prov på Makt och Demokrati. Var lite nervös för jag kände inte att jag kunde allt, men provet var mycket enklare än vad jag trodde. Snart ska jag åka till golfbanan. På lördag ska innebandylaget kvala in till flick SM:)!

TT cupen

I lördags var det TT cupen. Vi vann alla tre matcher så idag spelade vi semin. Den vann vi med 3-2, så vi gick till final. Där förlorade vi med 3-1. Men vi kom iaf tvåa och fick medalj och pokal :). Bra kämpat tjejer:D!