NELNDIN
En tjej som gillar golf, träning och kläder

Kom fyra och nästan med i tidningen

I tisdags spelade jag en golftävling, jag kom fyra av 35. Det var synd att jag inte var 96 för då skulle jag vunnit tjejklassen, nu fick jag köra i knatteklassen där det nästan bara var killar. När jag spelat klart artonde hålet så kom en från Ölandsbladet och bad om våra namn. Nästa dag i tidningen så var jag inte med i tidningen, dom tjejerna jag spelade med var med men jag stod för långt bort, för att jag puttade en långputt. Men mitt resultat stod iaf med i tidningen:).

Äntligen

Äntligen har jag sänkt mitt golfhandicap till 35,5! Gick upp klockan 6 och var på banan 7 och spelade i regn, men det var det värt! Sen när jag hade träning så ösregnade det. Nu är det ovanligt dåligt väder på öland med ösregn, så jag ska väll titta på lite golf på tv. Kom fyra i en tävling igår och i tisdags kom jag 11 av 30. Helt okej.
På måndag och tisdag är det tävling på halltorp och ekerum.

Baktajm!

Har precis bakat en chockladbollstårta. Fick idén av Julia när jag var hemma hos henne, hon hade precis bakat en. Imorgon ska jag spela Öland Bank Junior Tour, det är en golftävling som kommer spelas på Ölands GK. Tänker hoppa i poolen  nu:)!

Haninge

Snart ska jag åka till Haninge centrum ock köpa en present till min kusin som snart fyller 4. Vi ska åka och hälsa på henne på torsdag. Tänkte passa på att kolla lite på sommarrean när jag är där.


Grönan

Igår var jag på Grönan:). Åkte Bläckfisken ca 15 gånger. Det var inte så mycket kö till Jetline, tyckte den var roligast:D. Det var 30 grader ute men det fläktade när man åkte. Vann en gullig nalle också:)

Bad och golf

Det har inte blivit så mycket uppdatering sista tiden. Har gått upp halv 6 varannan dag för att spela golf innan det blir varmt. Sen blir det bad i poolen såklart:D och lite cykling. För ca 3 dagar sedan cycklade jag en mil med farmor. Ett plus var ju att halva vägen cycklade man precis vid havet. Jogga försöker man göra trots att det är 30 grader. Imorgon åker jag hem från öland:(, men kommer ju hit om två veckor. Ska till mamma imorgon, det blir kul för man har ju saknat henne. Ska till grönan om en vecka:)!

Grattis Madde


Grattis Madde på födelsedagen<3!

Lite dåligt

Idag gick jag och pappa gå upp klockan 5 för att hinna spela 18 hål innan min golfträning. Jag har träning 4 gånger i veckan med juniorerna. När vi är om hade inte skrivit det någonstans så man var inte direkt glad när man gick upp kl 5 i onödan. Om en timme börjar golfträningen så jag ska åka om ca 30 miuter.