NELNDIN
En tjej som gillar golf, träning och kläder

Städdag:(

I dag har jag städat hela rummet, tråkigt men det blev ett fint resultat:). Sen åkte vi till Ikea och köpte en hylla till att ställa mina skor på, började bli trångt i hallen. Så vi har satt ihop den precis och nu sitter jag i soffan:). Skönt efter en lång dag:). Kram

På båten

Nu är jag på båten:) har precis ätit middag och snart blir det att kolla in taxfreen. Vi har grym utsikt från hytten:). Kram

Kryssning

I morgon är det dags för kryssning, ska bli kul med laman och syrran:). Är en 24 timmars kryssning så den går till Åland och tillbaks tror jag iaf:). Så imorgon ska jag packa lite enkelt och sen bär det av:)! God natt

Hur kan en människa vara så full med hat?

Jag fattar inte hur en enda människa kan känna sånt stort hat att han dödar helt oskyldiga människor. Och hur kan man leva med sig själv med flera liv på sitt samvete? Det är nog frågor som jag aldrig kommer få svar på. Just nu är Norgekatastrofen det ända man ser när man läser tidningar och kollar på nyheten. Det är ju inte så konstigt eftersom det är något av det hemskaste som hänt dom senaste åren. Hoppas att inget sånt här händer igen. För Tänk om det är Sveriges tur nästa gång?

Regnig dag

Det har varit tråkväder hela dagen så har varit inne och kollat på film och bara tagit det lugnt, ibland behöver man någon slapp dag:) haha. I morgon blir det medis och bio och ska även försöka hinna med lite golf.
Good night everyone:)

Regn, regn & mera regn

Det barar regnar och regnar, tråk:(. Hade hoppas på bra väder nu sista dagen för åker i morgon. Ska spela golftävling så åker direkt efter den. Nu finns inte så mycket att göra men ska nog hitta på något med syrran:). Kramiz

Fotboll

Nu är man trött, efter en cykeltur till Jordhamn och lek med kusinerna, plus en promenad nu precis. Nu har kusinerna åkt hem, tråkigt för nu känns det väldigt tyst haha. SKa nu äta lite kvällsmacka för var för mätt för att äta riktig middag, åt lunch sent så ni inte tror att jag inte äter(speciellt en person) haha:). Kvart io nio blir det nog att kolla lite på VM-finalen trots att jag inte är ett direkt fotbollsfan. Kram

17 Juli

Här är det fullt upp, kusinerna och Tilda bastar för dom har badat. Jag tänkte också bada men fega för det var så blåsigt ute. Så jag har i stället läst lite och vilat, det kan behövas för med kusinerna får man inte en lugn stund:) haha. Dom åker hem i kväll, det är tråk och i morgon åker farmor och vi på tisdag. Efter lunch så ska vi kanske cykla till tjurarna, vi får se. Hörs

Grilltajm

Nu är kusinerna här så det är fullt upp:). Är mätt för åt 2 piggelin nu på eftermiddagen, fick en av en clown. Sen efter en stund gav den mig en till, det är bara att tacka:). Har också köpt haspar till Mollys bur, låset har börjat bli dåligt så tyckte det var dags att köpa ett nytt. Nu ska jag upp och handla för i kväll ska det grillar:).
Kram

Blåsigt

Nu blåser det typ storm här på öland, var ute och cykla och då kom man nästan ingenstans för det var en sån motvind. Om några timmar kommer kusinerna, ska bli kul för det var ett tag sen nu. Ska kanske passa farfars hund i helgen, hoppas det iaf:) skulle vara så roligt. Kram

Färjestaden

Var i Färjestaden i dag och kolla på marknad och köpte choklad:), i morgon är det golftävling på Byxelkrok och sen Böda, ska bli jätteskoj:). Nu ska jag bara vila lite och strax sova för måste gå upp tidigt i morgon:( men men.
God natt:)

Ledig dag

I dag var jag på marknad i Böda, den var ganska dålig, hade inte så mycket. Men köpte lite godis:). Var precis på en cykeltur i sandvik, jättemysigt att cykla längs havet. I morgon blir det generations tävling med pappa, ska bli å himla kul:)!

Sommarcupen

Spelade golftävling idag och var ensam tjej, typ 30 killar men inga tjejer. Men det gick helt okej, första nio så spelade jag katastrof men skärpte mig på dom sista nio. Om jag hade spelat som sista nio på dom första också så hade jag haft chans på vinsten. Men det är svårt att hålla ihop en 18-håls runda. I morgon är det träning och sen ska jag och pappa ut och spela. God natt:)

Ekerum

Ska strax åka till Ekerum och spela golf med pappa, pappas kompis och kompisens styvson. Ska bli kul och spela för Ekerum är en jätterolig bana:). I går hade jag golftävling och kom fyra av sju. Inget bra, sumpade det på 3 hål där jag drivade ut flera bollar. Om jag spelade som jag brukar där skulle jag kommit tvåa, men men, det är svårt att hålla ihop en bra 18-håls runda. Men nu chans i morgon när det är Sommarcupen, då ska jag vinna:)! Den är ju på min hemmasommarbana så kan den så det blir inte så svårt om jag spelar normalt.
Kram

God natt

Det här blir sista inlägget för idag, har golftävling imorgon så måste sova så jag är pigg. Var uppe på golfbanan i eftermiddag igen och helt plötsligt blev det jättevarmt:) sommaren är väll här ändå fast det inte alltid känns så, nu t ex är det jättedimmigt. Aja god natt allihopa:)

Härliga Öland

Är just nu på öland, men det är sämst väder... tråk. Kom hem från golfbanan för en timme sedan och ska snart dit igen när pappa kmr hem. Imorgon är det tävling på Grönhögen så det gäller att vara i toppform, ända jobbiga är att det tar 90 minuter och köra. Men men vad gör man inte för golf:)?

Läskigaste timmen

Har nog aldrig varit så rädd som idag. Skulle gå och handla o då står det 2 män i 30-årsåldern och verkligen stirrar så jag skyndar lite på stegen. När jag köpt mjölk och ska gå hem så ser jag att en av dom står framför mig, när han ser mig börjar han gå emot mig så jag går tillbaks. Vågar inte gå den vägen så tar en annan men dom står kvar samma väg och när jag kommer börjar dom peka på mig och prata. Så jag går tillbaks till affären och väntar och efter typ en halvtimme kmr några jag känner som jag kan gå med. Är kanske lite överdriven men det var verkligen läskigt.

1 Juli

Första Juli och sommar på riktigt:), nu känns det verkligen att det är sommarlov. Har varit lite konstigt när det inte var så bra väder förra veckan. Idag har jag spelat golf så gott jag kan, råkade skava upp hela lillfingret när jag spela så nu har jag ett stort köttsår och kan inte böja fingret. Det känns inte allt för kul. Imorgon blir det Nacka Forum och sen får jag se. Kanske lite mer golf.
Kram