NELNDIN
En tjej som gillar golf, träning och kläder

Påsklov

Yes äntligen är det påsklov i 1,5 vecka, så nice. Tyvärr blev jag kvar i skolan till halv fem för var tvungen att skriva klart en rapport. Hade fått göra om min affisch flera gånger så det blev ont om tid i slutet. Tycker lite synd om Petra som blev tvungen att vänta på oss. Hade tänkt åkt upp och spelat lite golf men det blev sent, kan kanske göra det imorgon om det inte snöar som det sägs. Annars kommer mitt påsklov vara helt fullbokat. Åker till släkten på lördag och kommer hem söndag. På måndag ska jag troligtvis vara med Sophie och på tisdag åker jag till Skåne på läger. Jag kommer hem på fredagen och åker då direkt till Öland och kommet hem söndag. Sen på måndagen ska jag vara med Madde. Fullt schema helt enkelt. Madde sov hos mig inatt, det är skönt att bara kunna prata av sig ibland och hon är så rolig haha. Älskar dig! Nu ska jag äta middag med familjen.


Projekt

Har projekt i skolan så man ska komma på en egen uppfinning. Jag och den jag skulle vara med bestämde att vi skulle vara i två grupper pga lite problem. Min uppfinning blev underkänd för det fanns redan en sådan. Men nu har jag en grym ide som jag tror kan bli en innovation haha. Måste bara komma ihåg att ta med golfbollar imorgon. Nu håller jag på att få in det sista NO plugget tills provet imorgon. Förhoppningsvis går det bra. Dags att återgå till det jobbiga!


Tekniska museet

Har idag varit på tekniska med klassen, lite segt men nice att slippa lektioner. Tyvärr så började vi en timme tidigare och slutade även en timme senare. Vi såg några utställningar om uppfinningar. På morgonen när jag skulle gå på bussen från vid centralen så var den full så jag och två andra kom inte med. Som tur var så var det även tre vuxna så se kunde övertala nästa busschaufför att vi skulle få åka gratis. Skulle egentligen ha pluggat med Madde J imorgon men hon skulle göra provet då så får plugga själv. Det är är nog dags att börja nu.