NELNDIN
En tjej som gillar golf, träning och kläder

Uppvisning

Heej, igår visade vi upp vår musikal Lejonkungen. Det blev väldigt lyckat, jag glömde inga repliker:). Nu har Julia kommit så jag måste gå. Bye

Elevens val

Heej, i skolan har vi elevens val. Så jag och fyra andra valde musikal. Vi ska göra lejonkungen och jag är Pumba. På torsdag ska vi visa upp den för ettorna. Ikväll är det träning, får ta på mig mycket kläder när vi joggar.

Norrköping

Heej, nu är jag i Norrköping och firar mormor och morfar. Dom fyllde egentligen år i onsdags(lite kul att dom fyller på samma dag). Tröttnade lite på att se Pingu med Tuva så passade på att blogga lite, men nu ska jag nog gå tillbaks och se på Pingu iaf. Kram<3

Snö:)

Idag när man vakna såg man att det snöa. Nice:):):):):)!

Spanskaprov

Äntligen är alla prov avklarade, idag var det spanska. Kände att det gick bra, kom ihåg allt:). Nu är jag hemma hos Julia, vi har inte hunnit gjort nåt på länge för allt pluggande denna vecka. Det är första gången på länge som man slipper plugga. Nästa vecka är det elevensval, så det blir skönt med inga lektioner:D. Kram

Tandläkare

Snart ska jag till tandläkaren, hoppas att jag inte har något hål. Kram

Stressbollar

Idag på svenskan hade Maria köpt stressbollar, men alla klämde på dom så nästan alla gick sönder:(. Jag ska nog köpa en i veckan. Nu blir det hårdträning till Non på onsdag. Bye

Vinst

Imorse spelade vi match motTullinge . Vi vann med 10-0, jag gjorde ett mål:). Tullinge hade bara en avbytare så det var lite synd om dom. Ikväll ska jag på bio:)!

Äntligen

Hej det här blir det första inlägget från iphonen:) har äntligen kommit på hur man gör. Förut gick det bara att skriva rubrik. Nu sitter jag och pluggar No. Ska mejla Annely ikväll för jag fattar inte alla saker. Sen ska jag hänga med på Tildas träning. Och imorgon är det match:)!

Matte

Heej, nu har jag fått tillbaka mitt matteprov. Jag blev väldigt nöjd:). Vi fick göra vad vi ville nu, så jag ska plugga till noprovet på onsdag. Efter skolan ska jag hjälpa mamma att baka till innebandyn imorgon.
Kram:D

Promenad med kaninisen:)










Städning

Heej, nu e jag hemma hos Julia och ska snart äta pannkakor:). Vi har städat hennes hus för att få pengar till Daramphur(stavning?). Sen ska vi kratta löv hemma hos mamma och ikväll så är det öppet hus. Blir nog lite pluggning i eftermiddag också.

Intervju i centrum

I förmiddags tog jag, Anna och Julia bussen till centrum för att fråga personer vad dom tyckte man skulle göra åt våldet. Vi fick lite konstiga svar som att kramas mer och ändra på mänskligheten. Efter lite småtjafs kom vi ändå överens om nä vi skrev repotaget. När vi slutar ska jag och julia plugga.

Översvämningen i Pakistan

Jag har skrivit klart min artikel om översvämningen i Pakistan. Den handlar egentligen inte om hur livet ser ut för dom som bor där som det var tänkt. Den handlar mer om att Sverige inte skänker så mycket pengar till människorna där. Efter skolan ska jag plugga till proven. Och ikväll är det träning :)!

Lugn dag

Idag har det varit en lugn söndag. Kollade på Tildas match i morse, tyvär förlorade dom med ett mål:(. Sen har jag bytt simkort till iphonen. Det är skönt att det inte är något prov nästa vecka, så man slapp plugga denna helg:). Men om två veckor är det prov så ska plugga nästa vecka.

Datasalen

Just nu sitter jag i datasalen med Julia. Vi har precis gjort klart båda proven. Det kändes som att det gick ganska bra:). Men man vet aldrig. Vid ett när skolan slutar ska Julia hem till mig och ta bort sniglarna:D. Imorgon bitti ska vi ut och jogga, vi fick det i läxa av tränarna. Skulle egentligen spela match med 98orna men den blev inställd.

No

Nu sitter jag i skolans datasal och är precis klar med No uppgiften. Efter skolan ska Julia hem till mig, vi tänkte försöka plugga lite. Vi fick tillbaks våra So prov idag, jag hade ett fel för att jag hade skrivit för lite på en fråga. Ikväll är det golf :).

Kort dag

Idag var många lärare sjuka, så vi fick sluta tidigare. Just nu är jag hemma hos Julia som steker pannkakor:).
Senare ska jag plugga till engelskaprovet.